Αντιδράσεις για τη φωτογραφία Πρωτοψάλτη - Μπέου

Σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πριν από λίγες ημέρες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συμμετείχε σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δημοτικού θεάτρου Βόλου.

Ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook για να ευχαριστήσει τη γνωστή ερμηνεύτρια, γράφοντας: «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».

Ωστόσο, η κοινή τους φωτογραφία δεν έμεινε ασχολίαστη και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγο καιρό, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το γνωστό τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το bodyshaming.

Από την άλλη, οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, συνεπώς η κίνηση να συμμετέχει στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί μαζί του, χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως «υποκρισία».




«Ωπ τι έγινε εδώ;»

Τη φωτογραφία που έβγαλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο Βόλου σχολίασαν και η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της.

«Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εγώ, όταν είδα χθες αυτή τη φωτογραφία, είπα: ωπ, τι έγινε εδώ; Γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πάρα πολύ, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίε στιγμές και μας αρέσει όλο αυτό που πρεσβεύει η ίδια γενικότερα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι λίγο ιδιαίτερη φωτογραφία, ιδιαίτερη στιγμή αν σκεφτούμε τι υποστηρίζει το ένα πρόσωπο και τι υποστηρίζει το άλλο. Από τη μία έχουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που λέει «δεν επιθυμώ να λέω τη λέξη χοντρή στο τραγούδι μου», και έναν δήμαρχο από την άλλη που προκαλεί με τις δηλώσεις του και διχάζει», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Και μετά την τελευταία της κίνηση να αφαιρέσει αυτή τη λέξη από το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλα τα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κύριο Μπέο, λες: κάτι εδώ δεν μου κολλάει», συνέχισε την τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα στο σχόλιό της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!