Αλέξης Τσίπρας: «Εκφράζω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Σαββόπουλο»

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να την εκφράζει»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στη Φαίη Σκοδρά παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Με τον κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε φίλοι, είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Κάνω πολιτική κριτική. Δεν έχω πει ότι είναι σκράπας, λέω ότι είναι ένας πολιτικός που τα βρήκε πιο εύκολα στη ζωή του. Δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται μόνο λόγω της προσπάθειάς του. Έχει, όμως, έλλειψη ενσυναίσθησης. Πρέπει αυτός που σε κυβερνάει πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά.»

Για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου είπε χαρακτηριστικά:

«Εκφράζω μόνο θετικά συναισθήματα για το Σαββόπουλο. Τον παρακολουθώ και τον σέβομαι. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να την εκφράζει, τον εκτιμώ. Είναι ήπιων τόνων και έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, αλλά και να την αλλάζει κάποιες φορές..

Είδα ότι υπάρχουν αντιδράσεις και ίσως υπάρχει και μια δικαιολογία. Διότι κάποιους ανθρώπους της τέχνης τους ερωτεύεσαι ειδικά σε νεαρή ηλικία, ταυτίζεσαι μαζί τους και κάποιες φορές αισθάνεσαι προδομένος. Αλλά δεν είναι έτσι. Δεν έχει αλλάξει, παλαιότερα ήταν υποστηρικτής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται…»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!