Αλέξης Γεωργούλης: Έρχονται νέες καταγγελίες εναντίον του

Έτοιμα να προβούν σε καταγγελίες εναντίον του δύο ακόμη άτομα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από υπάλληλο της Κομισιόν και συγκεκριμένα από τη δικηγόρο και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, για βιασμό και σωματική βλάβη έρχονται άλλες δύο καταγγελίες εναντίον του.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως ενδεχομένως να υπάρξει και συνέχεια καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπήρξαν καταγγελίες για δύο ακόμα περιπτώσεις οι οποίες είναι γνωστές, δεν έχουν λάβει ωστόσο νομική μορφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον μία ακόμη γυναίκα φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό και ετοιμάζεται να τον καταγγείλει. Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του, όταν κακοποιήθηκε από τον ευρωβουλευτή. Πηγές υποστηρίζουν ότι το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε προ διετίας, όταν είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά. Προς τον παρόν, δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό, ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης Χρονοπούλου φέρεται να σκέφτεται να κινηθεί νομικά και να καταγγείλει τον ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτη υπόθεση που εμπλέκει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Political της Τετάρτης, υπάρχει μία ακόμη περίπτωση, που σύμφωνα με την εφημερίδα, αφορά έναν άνδρα πρώην συνεργάτη του κ. Γεωργούλη, ο οποίος κάνει λόγο για κάκιστες εργασιακές συνθήκες κατά την περίοδο που βρέθηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή ο οποίος παραιτήθηκε.

Την επικείμενη αποκάλυψη νέων παρεκτροπών του Αλέξη Γεωργούλη επιβεβαιώνει η κινηματική ομάδα υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων «Υπέροχες Γυναίκες». Αν και αντιμετωπίζεται με κάθε επιφύλαξη, στη σελίδα της ομάδας στο Instagram αναφέρεται ρητώς ότι «την τελευταία ώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει και δεύτερη καταγγελία, καθώς στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!