Άγρια κόντρα Μπακογιάννη-Σκουρλέτη: «Σας κάναμε ανθρώπους»

«Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και την Ντόρα Μπακογιάννη στον «αέρα» του Mega και την ενημερωτική εκπομπή «Ο δρόμος προς την κάλπη».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε ότι τα pass είναι μορφή παράλληλου νομίσματος και ξεκίνησε αντιπαράθεση με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Π.Σ.: Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος.

Ν.Μ.: Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας. Δεν αφήνουμε αυτήν την κουβέντα;

Π.Σ.: Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε.

Ν.Μ.: Μπράβο σας, δεν πειράζει. Δέχομαι προσβολές κι ευθέως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επί της ουσίας βγαίνετε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια.

Π.Σ.: Έχουμε κυβερνήσει. Σας σώσαμε και σας κάναμε ανθρώπους. Όταν βγάζετε κάποιον από την χρεωκοπία, δεν στέκεται στα πόδια του;

Το… επεισόδιο, πάντως, έμοιαζε να λήγει όταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης αποφάσισαν να βάλουν ένα στοίχημα για το ποιο κόμμα θα νικήσει στις εκλογές. Το έπαθλο; Ένα κουτί σοκολατάκια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!