Η σύζυγός του Πλιάτσικα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και επί χρόνια σύζυγός του Φιλίππου Πλιάτσικα , Νάντια Σπηλιωτοπούλου, κατέθεσε, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, για το ζευγάρι που ζούσε μαζί για πολλά χρόνια και κατέληξε να λύσει τις διαφορές του μέσω της δικαστικής οδού

Το δημοσίευμα τονίζει οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την περασμένη στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ' αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Σπηλιωτοπούλου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως βγαίνοντας από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού η ηθοποιός προσπάθησε να προσεγγίσει τον τραγουδιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς εκείνος απομακρύνθηκε γρήγορα οδεύοντας προς την έξοδο χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ζούσε για πολλά χρόνια με την σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, 12 ετών σήμερα.

Την ηθοποιό Νάντια Σπηλιωτοπούλου, το ευρύ κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τη μουσική εκπομπή Amstel Live που παρουσίαζε πριν από κάποια χρόνια, ενώ εργαζόταν και στον ραδιοφωνικό σταθμό Freedom.

Δραστηριοποιήθηκε επίσης ως στιχουργός. Στίχους της ερμήνευσαν καλλιτέχνες όπως, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Μητροπάνος και οι Πυξ Λαξ. Παράλληλα έχει εργαστεί στη μουσική βιομηχανία ως παραγωγός μουσικών συναυλιών και φεστιβάλ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!