Ζαχαρίας Καρούνης - Παρουσίαση CD «Τα υλικά των μυστικών»

(VIDEO & PHOTOS) Πέμπτη μεσημέρι και ο Ιανός πλημμύρισε από ευχάριστα και ιδιαίτερα, ολοκαίνουρια τραγούδια με τη φωνή του Ζαχαρία Καρούνη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/12/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Καλή Βανδώρου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το cd «Τα υλικά των μυστικών» έκανε την επίσημή εμφάνισή του στον Ιανό, σε μια συνάντηση των δημιουργών του δίσκου, αλλά και ανθρώπων που αγαπούν τον νέο ηλικιακά ερμηνευτή. Ο Παρασκευάς Καρασούλος εκ μέρους της «Μικρής Άρκτου» προλόγισε το cd, για να πάρει τη σκυτάλη ο Άγγελος Σφακιανάκης που μαζί με τον «Μικρό ήρωα» ανάλαβαν την επιμέλεια παραγωγής.

Στη συνέχεια, δύο εκ των στιχουργών, ο Μάνος Ελευθερίου και η Λίνα Νικολακοπούλου πήραν για λίγο το μικρόφωνο προκειμένου να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τα συγκεκριμένα τραγούδια, όσο και για τη φωνή και το ήθος του Ζαχαρία. Ο ίδιος ο Ζαχαρίας Καρούνης ήταν πάρα πολύ συγκινημένος, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτό το cd είναι το παιδάκι τους που μόλις βαφτίστηκε… Στη συνέχεια έφτασε η ώρα να ακουστούν ζωντανά κάποια από τα τραγούδια του δίσκου, τα οποία εξέπληξαν ευχάριστα τους παραβρισκόμενους, αφού ήταν αντάξια των προσδοκιών από τον συγκεκριμένο τραγουδιστή - και δημιουργό, μια και υπάρχουν τέσσερα κομμάτια σε δικές του συνθέσεις.

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουν κάποια τραγούδια, αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Ήχοι με παραδοσιακό χρώμα, μελωδίες με σύγχρονο, φυσικό ήχο και γενικά, τραγούδια που βρίσκουν την εκφραστική τους ερμηνεία πάνω στη φωνή του Ζαχαρία.

«Τα υλικά των μυστικών» είναι μια άκρως προσεγμένη δισκογραφική δουλειά, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι από όλους τους συμμετέχοντες. Εκτός από τον Ελευθερίου και τη Νικολακοπούλου, στίχους έχουν γράψει ο Μιχάλης Γκανάς και ο  Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος. Οι μουσικές ανήκουν στους Δάφνη Αλεξανδρή, Ζαχαρία Καρούνη, Δημήτρη Μαραμή, Νεοκλή Νεοφυτίδη και Απόλλωνα Ρέτσο, ενώ στο «Μάτια σπίρτα» στη δεύτερη φωνή βρίσκεται η Αρετή Κετιμέ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!