«Τραγούδα, θέλω να σε ακούω!» - Αλεξίου & Τσανακλίδου στην Άνοδο (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ) «Θέλω το αύριο να είναι τώρα!» δήλωσε η Χαρούλα για να τονίσει την ανυπομονησία…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/02/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα


της για την έναρξη των κοινών της παραστάσεων με την αγαπημένη της φίλη Τάνια Τσανακλίδου.

Μαγικές στιγμές με τις δύο ερμηνεύτριες σε «τρελή» φόρμα να μας καλωσορίζουν και να μας τραγουδούν από καρδιάς αποσπάσματα από το πρόγραμμά τους, που ξεκινά σήμερα, βιώσαμε το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2014 στην Άνοδο, όπου πραγματοποιήθηκε η πρόβα generale, ανοιχτή για κανάλια και δημοσιογράφους – χορηγούς επικοινωνίας.

Μοναδική η χημεία τους, αρμονική, γλυκόπικρη, γοητευτική με δύναμη, χιούμορ, ψυχή αληθινή. «Συναισθηματικά τραγούδια», όπως δήλωσαν, «για να λευτερωθούμε απ’ όσα βαραίνουν τις ψυχές και τις ζωές μας». Νοσταλγία, αλλά και σύγχρονο νεύρο, παντοτινά διαμάντια που χαρακτήρισαν το ελληνικό τραγούδι των τελευταίων δεκαετιών, μέσα από την προσωπική τους εργογραφία τους, αλλά και ξένα που, δικαιωματικά, έχουν κάνει διά τους. Όλα αυτά, με φόντο την πολύ όμορφη σκηνογραφία των Γιώργου Γαβαλά & Γιάννη Μουρίκη και τους φωτισμούς του Περικλή Μαθιέλλη.

Οι δύο κυρίες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και να ευχαριστήσουν τους «Nouveau Sextet», αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για την παράσταση αυτή, από την ιδέα της και τους «υπεύθυνους» για την υλοποίησή της, ως τους τεχνικούς και το προσωπικό του μαγαζιού. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τις δηλώσεις των ερμηνευτριών, καθώς και του προγράμματος που ακολούθησε.

Οι παραστάσεις τους ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο Άνοδος Live Stage και θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή & Σάββατο.



Φωτογραφίες: Πάνος Παπαιωάννου | Video: Κίκα Α. Ρόκα


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!