Τους «καμαρώσαμε» ήδη από τη Συνέντευξη Τύπου!

(VIDEO & PHOTOS) Οι συντελεστές της παράστασης «Καμαρώστε μας» έδωσαν Συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Βοτανικός Plus.
Τους «καμαρώσαμε» ήδη από τη Συνέντευξη Τύπου! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η καλή παράσταση απ’ την αρχή της φαίνεται... Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου 2015 βρεθήκαμε στο Βοτανικό Plus, όπου Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Κουρτίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σοφία Πριόβολου & Λάκης Παπαδόπουλος, έδωσαν συνέντευξη τύπου, με αφορμή τη σύμπραξή τους σε μια μουσικοθεατρική παράσταση που ανοίγει αυλαία το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου!

Τίτλος της «Καμαρώστε μας» και στη συνέντευξη τύπου, τους καμαρώσαμε να παρουσιάζουν ένα κομμάτι του προγράμματός τους, που περιλάμβανε σκετσάκια πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου, απολαυστικούς διαλόγους, αλλά φυσικά και τραγούδια, τόσο του Δημήτρη Μπάση, όσο και των γυναικείων φωνών της ομάδας, της Βίκυς Καρατζόγλου & της Σοφίας Κουρτίδου. Ήδη από τον τρόπο παρουσίασης της ορχήστρας, μέσω slide show, φάνηκε πως το γέλιο δε θα έλειπε ούτε για λίγο από την παράσταση.

Μετά την παρουσίαση των μερών που είχαν επιλεγεί, οι συντελεστές μίλησαν για τη συμμετοχή τους, πάντα με χιούμορ και πρώτο το Γιάννη Ζουγανέλη, που έχει αναλάβει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης, ο οποίος είπε: «Ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα το οποίο με εκφράζει, εκφράζει αυτό που μας συμβαίνει. Οι λογικές με βάση τις οποίες εργαστήκαμε ήταν ανθρώπινη αντιμετώπιση, με αγάπη & σεβασμό, χωρίς χάδια, αλλά με αλήθεια. Με ήχους από φωνές μέσα στα τραγούδια, από θεατρικά μουσικής σκηνής: έρωτας & πολιτική, πίστη & απιστία. Για την Ελλάδα, τη χώρα των τραυμάτων. Διαφορετικότητα προσώπων και έκφρασης. Από τα ροκ στα λαϊκά, από τη σάτιρα στην απάντηση. Καλαμπούρια και φάρσες και διάθεση για ζωή».

Ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχισμένος που φέτος βρίσκεται στην παρέα αυτή, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Λάκης χρόνια ξέρει ότι φλερτάρω τα τραγούδια του, όλο λέει πως θα μου δώσει, φέτος δεσμεύθηκε μπροστά στις κάμερες. Το Γιάννη τον θαυμάζω από μικρό παιδί κι επειδή στην προσωπική μου ζωή είμαι... «σούργελο», αλλά όταν ανεβαίνω στη σκηνή, πάντα μου βγαίνει το σοβαρό μου, φέτος είναι η ευκαιρία να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό με τη βοήθεια του Γιάννη & του Λάκη. Σας περιμένουμε όλους, να έρθετε να δείτε αυτή την παράσταση, γιατί έχει γέλιο, έχει προβληματισμό, έχει αυτοσαρκασμό, έχει γλέντι, πολλή μουσική, τα συνδυάζει όλα».

Μια ωραία και δεμένη, όπως φάνηκε, παρέα, που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει αυτά που έχει στο μυαλό και τη ψυχή της επί σκηνής και να παρουσιάσει ένα διαδραστικό σόου με γέλιο και παράλληλα ένα γλέντι με τραγούδια και άμεση επικοινωνία, όπου θα πρωταγωνιστούν οι καλλιτέχνες, αλλά και οι θαμώνες. Μας περιμένουν, λοιπόν, με... επαναστατικά τραγούδια και εμβατήρια, από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο Βοτανικός Plus, αλλά ως την πρεμιέρα, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση απ’ τα κείμενα, συν ένα απόσπασμα απ’ το show τους στο βίντεο που ακολουθεί.

Σκέτο το μακαρόνι
Κι η σάλτσα ακριβή
Για να τους ξεχρεώσεις
Θέλει ελιά πολλή

Θέλει πολλές χιλιάδες
Κι όλα σε ευρώ
Θέλει κι οι μισθωτοί να
Μην παίρνουν το μισθό
...
Σώπα όπου να ‘ναι θα μας πάρουνε το σπίτι
Και σε λιγάκι θα κοιμάσαι σε παγκάκι...


Συντελεστές

Την 8μελή ορχήστρα διευθύνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης - ακουστική κιθάρα.
Γιώργος Κατσίκας, τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης, μπάσο
Χρήστος Περτσινίδης, κιθάρα
Μάκης Τσαγκαλίδης, πιάνο - κιθάρα
Τάσος Αθανασιάς, ακορντεόν
Φίλιππος Βασιλόπουλος, κρουστά
και ο Γιάννης Σινάνης, στο μπουζούκι.

Ηχοληψία Σκηνής: Σταύρος Θερμός
Ηχοληψία Μεγάρου: Κώστας Βακάλογλου
Βιντεοσκόπηση - προβολή: Πάνος Zενίδης
Σχεδιασμός φωτισμού: Αλέξανδρος Προδρόμου
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους
Καλλιτεχνική επιμέλεια – Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζουγανέλης


Info:

Αγιασμός και έναρξη 12 Δεκεμβρίου
Βοτανικός Plus
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός
Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)
Για όσους θέλουν να παίξουν την Μπουκάλα από 120 ευρώ (4 άτομα)
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403
Ώρα προσέλευσης: Σάββατο 22.00 και Κυριακή 13.00
Έναρξη προγράμματος: Σάββατο 23.00 & Κυριακή 14.00
Και Παρασκευή μόνο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις
Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου).

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!