Θωμάς Στεργίου & φίλοι στις 1002 Νύχτες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Λαϊκά και έντεχνα, απ’ αυτά που αγαπήθηκαν και «αντέχουν» στο χρόνο, καθώς και άλλα, σύγχρονα, που έχουν τα «φόντα» να χαρακτηριστούν διαχρονικά!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τέτοια τραγούδια γέμισαν το τετράωρο πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στη Μουσική Σκηνή 1002 Νύχτες, με «κεντρικό» πρόσωπο το Θωμά Στεργίου και την παρέα του, δηλαδή τη Μαρία Μπόκια και τρεις μουσικούς, την Αργυρώ Κάτρη στην κιθάρα και τα φωνητικά και τα αδέρφια Ρένο & Μάριο Ζαμπέτα στο μπουζούκι και τα πλήκτρα αντίστοιχα.

Ο Θωμάς Στεργίου, νέος τραγουδιστής που έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει στο καλό, λαϊκό τραγούδι & γιός του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Παναγιώτη Στεργίου, καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε για την παρουσία του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, επίσης, τον Τάσο Καραντή, δημοσιογράφο, που δεν κατάφερε να παραβρεθεί, όμως ήταν εκείνος που είχε την ιδέα για τη συνεργασία του Θωμά με τη Μαρία Μπόκια και την Αργυρώ Κάτρη.

Θωμάς & Μαρία, λοιπόν, μοιράστηκαν τα κομμάτια, δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό κλίμα, με τραγούδια όπως τα «Η επιμονή σου», «Αν υπάρχει λόγος», «Χρόνια χελιδόνια», «Καλοκαίρια και χειμώνες» και πάρα πολλά άλλα, πασίγνωστα τραγούδια από το λαϊκό μας ρεπερτόριο που ξεσήκωσαν τον κόσμο να χορέψει. Η φωνή της Μαρίας Μπόκια, που για πρώτη φορά ακούσαμε το βράδυ αυτό, με ζεστή χροιά και μέταλλο, έδεσε αρμονικά με αυτή του Θωμά Στεργίου και την υπόλοιπη παρέα.

Την υπέροχη βραδιά συμπλήρωσαν με την παρουσία τους ο Πάνος Παπαϊωάννου & ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.
«Είναι μεγάλη χαρά να σε προσκαλούν ταλαντούχοι φίλοι, όπως ο Θωμάς. Είναι μεγάλη χαρά, επίσης, να βρίσκεσαι επί σκηνής με σπουδαίους μουσικούς», είπε ο Πάνος και τραγούδησε «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» και «Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ.» του Χρήστου Νικολόπουλου. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και είπαν μαζί τα «Μεροκάματα», το τραγούδι που απέσπασε το βραβείο κοινού στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, με μια κιθάρα, όπως ακριβώς γράφτηκε.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα όλων των παιδιών, καθώς η βραδιά έδειξε πως έχουμε να κάνουμε με αξιόλογα ταλέντα της νέας γενιάς.

Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!