Στο Φως με Γλυκερία, Λιδάκη & Κονταρό

(VIDEO & PHOTOS) Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων Γλυκερίας, Μανώλη Λιδάκη & Μανώλη Κονταρού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο «Φως» η συνέντευξη τύπου για τις εμφανίσεις των Γλυκερίας, Μανώλη Λιδάκη & Μανώλη Κονταρού που ξεκινούν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Σε ευχάριστο, ζεστό κλίμα ο Μανώλης Λιδάκης, η Γλυκερία, ο Μανώλης Κονταρός, ο Στέλιος Φωτιάδης, που έκανε τη μουσική επιμέλεια & ο ανερχόμενος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου που συμμετέχει στο σχήμα, μίλησαν στα μέσα για τη συνεργασία και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, ενώ με τη συνοδεία της πολυμελούς ορχήστρας τους, έπαιξαν κάποια από τα κομμάτια που έχουν επιλέξει.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, οι συντελεστές δήλωσαν:


Μανώλης Λιδάκης


Μετά απ’ όλες τις συνεργασίες που έχω κάνει, είναι η πρώτη φορά που πραγματικά ένιωσα ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ και να ‘χω στ’ αυτιά μου την υπέροχη φωνή της Γλυκερίας, πιστεύω ότι σήμερα είναι η καλύτερη με διαφορά. Ήταν πόθος κι επιθυμία και των δυο μας. Επιτέλους η στιγμή ήρθε και πιστεύω ότι οι καλές στιγμές έρχονται όταν το αποφασίζουν οι ίδιες. Μαζί και με το πατριωτάκι μου, δένουμε καλά κι αυτά δεν τα λέμε για την έξωθεν μαρτυρία, να δείξουμε πόσο καλά είμαστε. Θα τσακωθούμε, αλλά όταν θα φύγετε (γέλια). Ευχαριστούμε που ήρθατε, να έχετε υγεία και να πηγαίνετε σε καλά προγράμματα να κάνετε τη δουλειά σας.


Γλυκερία


Ευχαριστούμε πραγματικά πάρα πολύ. Είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο που ξεκινάμε. Να διευκρινίσω ότι θα παίζουμε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απομεσήμερο. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με δυο Κρητικούς. Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Κονταρός ή, όπως λέει ο Λιδάκης, Μανώλης Λου, Μανώλης Κου. Να συμπληρώσω ότι έλκω ένα μέρος της καταγωγής μου κι εγώ από την Κρήτη, άρα η Κρήτη φέτος «παίζει» εδώ πολύ. Ο κοινός παρονομαστής είναι η αγάπη μας για τα καλά τραγούδια, την παράδοσή μας, το έντεχνο, το λαϊκό... τα αγαπάμε όλα. Ο Μανώλης είναι ένας τραγουδιστής τεράστιος. Ο Κονταρός είναι πιο νέος στη δισκογραφία, αλλά σπουδαίος κρητικός καλλιτέχνης, μας φέρνει τον αέρα της Κρήτης, που τον έχουμε ανάγκη. Να πω με τη σειρά μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαροσούλη για τη φιλοξενία σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο, τον κ. Φωτιάδη που επιμελήθηκε την ορχήστρα, όλα τα παιδιά της ορχήστρας, για τον κόπο και τις προσπάθειές τους για να βγάλουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Και βεβαίως, στο Μανώλη, που γνωριζόμαστε τόσα πολλά χρόνια και πρώτη φορά συνεργαζόμαστε σε ζωντανές εμφανίσεις. Ο τίτλος που έχουμε δώσει στο πρόγραμμά μας είναι «Τραγούδια που μας μάγεψαν» και μαζί μας είναι ο νέος, ανερχόμενος, κοντοσυμπατριώτης μου, Βασίλη Προδρόμου από τας Σέρρας!


Μανώλης Κονταρός


Σαν καινούριος! Θα ‘θελα να πω ότι νιώθω πάρα πολύ όμορφα, νιώθω ότι ξεκινώ τώρα την καριέρα μου, γιατί κάνω για πρώτη φορά αυτό το βήμα και το κάνω με μια μεγάλη τραγουδίστρια, που είναι η μεγάλη μου συμπάθεια, τη Γλυκερία, την οποία είχα την τύχη να τη γνωρίσω κι από κοντά, τώρα στις πρόβες και να δω πόσο αξιοπρεπής άνθρωπος είναι και πόσο αρχόντισσα, το Μανώλη Λιδάκη, αυτό το μεγάλο τραγουδιστή, το συντοπίτη μου που τόνε ξέρω κι από παλιά και νιώθω όμορφα γιατί και μεταξύ μας οι τραγουδιστές και οι μουσικοί είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση κι αισθάνομαι σαν να έχω μπει σε μια μεγάλη οικογένεια, είναι η οικογένεια του κ. Ηλία Μαροσούλη που μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και ο κ. Φωτιάδης, ο οποίος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, που ξέρει να βάζει καθέναν μας στη θέση του. Να έχουμε υγεία και ν’ ανταμώνουμε μόνο σε χαρές. Κι ήθελα να πω μια μαντινάδα:

Το ΦΩΣ υπόσχεται πολλά
σ’ όποιον το βλέπει, αντέχει
αφού Λιδάκη, Κονταρό και Γλυκερία έχει!

Στέλιος Φωτιάδης

Η μουσική παράσταση που έχουμε φτιάξει με «Τα τραγούδια που μας μάγεψαν» με τη Γλυκερία, το Λιδάκη, τον Κονταρό και το Βασίλη Προδρόμου έχει γίνει με πολύ κέφι, πολύ κόπο, αλλά πιστεύω θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Το τραγούδι που ακούσατε, η «Βροχή», είναι του Θοδωρή Παπαδόπουλου της Οπισθοδρομικής Κομπανίας και του Γιώργου Λεκάκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς που δούλεψαν και την όμορφη παρέα του Ηλία Μαροσούλη. Τα τρία ονόματα που έχουν κάνει τις ενορχηστρώσεις, γιατί εγώ έχω κάνει τη μουσική επιμέλεια, είναι ο Δημήτρης Καπηλίδης, ο Πόλυς Πελέλης και ο Νίκος Παπαναστασίου που έχει κάνει την ενορχήστρωση των τραγουδιών του Μανώλη Λιδάκη.

Τέλος, κι αφού όλοι αναφέρθηκαν σ’ εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ο Βασίλης Προδρόμου πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει για την παρουσία του στο πρόγραμμα και για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει η Γλυκερία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.


Info:

Φως
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Έναρξη: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00

Τιμές:

Σάββατο
Τιμή φιάλης: απλή 140€, special 160€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70€ ανά 2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 10€
Κυριακή μεσημέρι
Τιμή φιάλης: απλή 140€, special 160€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70€ ανά 2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί
Είσοδος με ποτό: 10€

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!