«Priscilla η Βασίλισσα της ερήμου» στο Badminton (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Χρώματα, τραγούδια, χορός, κέφι, γέλιο, σκέψεις, συγκίνηση. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία της παράστασης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Priscilla η Βασίλισσα της ερήμου» που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 στο Θέατρο Badminton. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Παναγιώτης Πετράκης πρωταγωνιστούν σε ένα υπερθέαμα, στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν κυριολεκτικά στο πετσί των ρόλων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.

Το θέμα της παράστασης είναι η πορεία τριών αυστραλιανών διαφυλικών ανθρώπων που κάνουν το επάγγελμα της drag queen (δηλαδή του άνδρα που τα βράδια ντύνεται ντίβα, παρουσιάζοντας ένα χορευτικό – τραγουδιστικό show). Σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, αποφασίζουν να ταξιδέψουν με το δικό τους λεωφορείο που έχει το όνομα «Priscilla» σε διάφορα επαρχιακά μέρη της Αυστραλίας. Ο ένας για να δει το παιδί του, ο δεύτερος για να βρει την αγάπη και ο τρίτος για να τραγουδήσει μόνος του σε ένα συγκεκριμένο βράχο της χώρας του. Η κατάληξη είναι και για τους τρεις ιδανική, αφού πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Οι τρεις πρωταγωνιστές και οι υπόλοιποι συντελεστές (στα φωνητικά η Μελίνα των Vegas, η Shaya και η Demy, ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Τάνια Τρύπη, Ευαγγελία Μουμούρη υπό τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και τη μουσική διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη) δημιούργησαν ένα μιούζικαλ τεράστιων προδιαγραφών, στο οποίο η ροή είναι συνεχόμενη και δυναμική, κάτι που δεν αφήνει τον θεατή να κουραστεί στο ελάχιστο. Όλα τα τραγούδια που ακούγονται είναι πασίγνωστα ποπ (π.χ. «I will survive», «It’s raining men»), ενώ τα κοστούμια είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Λόγω της πρεμιέρας, το θέατρο γέμισε από διάσημους του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και εκείνου της τηλεόρασης, κάποιους από τους οποίους είδαμε και στη σκηνή αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψαν μαζί με το μπαλέτο, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό. Στο διάλλειμα ξεχωρίσαμε τους Κώστα Αρζόγλου, Δάκη, Λένα Αλκαίου, Δέσποινα Βανδή, Δημήτρη Κοντόπουλο κ.α.

Η «Priscilla» είναι, εκτός από βασίλισσα της ερήμου, η βασίλισσα της φετινής σεζόν στα ελληνικά θεατρικά δρώμενα. Μια υπερπαραγωγή, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι εύκολο να βρεθεί ο θεατής στην αυστραλιανή επαρχία, ζώντας την υπό το πρίσμα τριών ανθρώπων ασυνήθιστων για τα δεδομένα της εγχώριας ζωής. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!