Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανηφόρισε στο Θέατρο Βράχων και μαζί του κι εμείς,
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ) Photo: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
σαν μια συνήθεια χρόνων που δεν αλλάζει. Στην παρέα του, οι «συνήθεις ύποπτοι»: Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας στο βιολί, τη βιόλα και κάποια τραγούδια, Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και το μπουζούκι, Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και βέβαια η εξαιρετική Λαμπρινή Καρακώστα στο τραγούδι.

Κόσμος πολύς, οι φίλοι έδωσαν και φέτος «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Σωκράτη Μάλαμα, γεμίζοντας ασφυκτικά το Θέατρο Βράχων από νωρίς, όπως μπορείτε να δείτε στην όμορφη «σύνοψη» της συναυλίας που επιχειρεί ο Kostas Scrom στο βιντεάκι του ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα, με τα προφανή highlights («Διάφανος», «Νεράιδα», «Στα είπα όλα», «Πριγκηπέσα», «Τσιγάρο ατέλειωτο» κ.α.) που προκάλεσαν τις ένθερμες αντιδράσεις του κόσμου, κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια, με τις απαραίτητες προσθήκες τραγουδιών από τις τελευταίες δουλειές του Σωκράτη. Ακούσαμε κάποια από την «Κύρβα» του Νίκου Μαστοράκη κι άλλα από το «Χάρτη», όπως το «Το όνομά μου είναι δρόμος». Υπέροχη η Λαμπρινή Καρακώστα στα «Μεταξωτά» κ.α., παρουσία της Μελίνας Κανά που παραβρέθηκε μεν, αλλά δεν τραγούδησε.

Επόμενος σταθμός της ομάδας η Θεσσαλονίκη στις 2 Ιουλίου, τη «δόση» τους από Σωκράτη, όμως, θα μπορέσουν να πάρουν και οι φίλοι του σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Δείτε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών ΕΔΩ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!