Ο Μαργαρίτης «Έπαιξε για τη Φανέλα» στον Ιανό (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS & ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Πέτρος Βαγιόπουλος, ο Γιώργος Ανδρέου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ο Κυριάκος Ντούμος, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Τάκης Αργυρίου, ο Γιάννης Μαύρος, ο Δημήτρης Τσιάκας, ο Αλέκος Χαραλαμπίδης και ο διευθυντής του ogdoo.gr και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης έδωσαν μεταξύ άλλων το παρόν στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Γιώργου Μαργαρίτη «Παίζουμε για τη φανέλα» που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό.

Οι παραπάνω συμμετέχουν με «δημιουργίες» τους στο άλμπουμ μαζί με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Λάκη Λαζόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ανθή Μητροπέτρου, Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Εμμανουηλίδη, Βαγγέλη Κορακάκη, Θοδωρή Γκόνη, Γιάννη Χαρούλη, Οδυσσέα Ιωάννου και Άγγελο Σφακιανάκη.

Με λίγα λόγια μια «dreamteam» δημιουργών σε ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε αρχικά με τη Real News και τώρα βρίσκεται και στα δισκοπωλεία, αλλά και στα επίσημα «κατεβάσματα» από την MLK και την εταιρία Μικρός Ήρως.

Στον κατάμεστο Ιανό ο Μαργαρίτης πλαισιωμένος από μια «αποτελεσματική» ορχήστρα με «αρχηγό» τον βιρτουόζο κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη παρουσίασε ζωντανά σχεδόν όλα τα καινούργια τραγούδια του δίσκου. Γεγονός σπάνιο για την κατηγορία του και όχι εύκολο καθώς απαιτεί μόχθο και κόπο. Και μόνο γι' αυτό αξίζει σε αυτόν και τους συνεργάτες του ένα μεγάλο μπράβο.

Φυσικά έκλεισε με τα βαριά χαρτιά του (Πεθαίνω για σένα, Το καλύτερο μπεγλέρι, Στο κελί 33 κ.ά.) που έφεραν «γλέντια» και «αποθέωση».

Μοναδική επίσης στιγμή το ντουέτο του με την μεγάλη κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου στο «Κρύψε με». Επίσης τον συνόδευσαν η Ασπασία Θεοφίλου και η Κατερίνα Τσιρίδου.

Ξεχωριστές στιγμές χάρισαν και οι δημιουργοί στις σύντομες ομιλίες τους  καθώς παρελάμβαναν τις αναμνηστικές πλακέτες για τις πλατινένιες πωλήσεις του επίκαιρου και λόγω Μουντιάλ, «Παίζουμε για τη φανέλα».

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο Άγγελος Σφακιανάκης παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, ο εκδότης της MLK Δημήτρης Κάππος, ο μουσικός παραγωγός και στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος, η μουσική παραγωγός Χρύσα Παπαϊωάννου, ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Σκουλετάκης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης, ο εκδότης του Μετρονόμου Θανάσης Συλιβός, ο εκδότης της ανεξάρτητης δισκογραφικής «Καθρέφτης ήχων αληθινών» Μωυσής Ασέρ, ο τραγουδοποιός Νικήτας Βοστάνης, ο Νίκος Πρωτόπαπας (KOMPANIA) οι ερμηνεύτριες Κική Λουκά, Αθηνά Δόμβρου κ.ά.

Πάντα τέτοια!

Οι φωτογραφίες είναι απ’ τον φιλικό φακό της Μαρίας Πνευματικού. Την ευχαριστούμε.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!