Ο Μανώλης Λιδάκης στο Αιγάλεω! (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΗΧΗΤΙΚΟ & PHOTOS) «Δεν είμαι μάχιμος, αλλά δε γινόταν να μην έρθω» απάντησε ο Μανώλης Λιδάκης το βράδυ της Δευτέρας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
8 Σεπτεμβρίου 2014 διαψεύδοντας και δια ζώσης τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ακυρώνει τις επερχόμενες εμφανίσεις του, αλλά τελικά και τον ίδιο του τον εαυτό, αφού εμφανίστηκε 100% μάχιμος, δίνοντας μια εξαιρετική συναυλία - την πρώτη μετά το ατύχημα - για το κοινό που συγκεντρώθηκε στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής του Αιγάλεω.

Μαζί με την πολύ καλή Μαριαστέλλα Τζανουδάκη και τους μόνιμους συνεργάτες του, Γιώργο Σπηλιόπουλο στο μπουζούκι, Νίκο Παπαναστασίου στα πλήκτρα και το ακορντεόν, Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, Σπύρο Δέλτα στην κιθάρα, Γιάννη Άννινο στο μπάσο & Γιώργο Τζανέτο στα κρουστά, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο σχεδόν εξ ολοκλήρου με προσωπικές επιτυχίες, που ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση ή δισκογράφησε σε επανεκτέλεση, γεγονός ενδεικτικό της πολύ πλούσιας δισκογραφίας του. Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν τραγούδια από τους τελευταίους δίσκους του «Β’ Ανάγνωση» και «Αύριο θα είναι αργά», αλλά και παλαιότερα, όπως τα «Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000», «Και καρτερώ», «Ούτε που ρώτησα», «Τα Μέγαρα», «Χαλκίδα», «Δε μετανιώνω» και πολλά άλλα. Ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος η ερμηνεία του στο «Μοιρολόι» του 1995 σε μουσική & στίχους Βάσως Αλλαγιάννη, που αφιέρωσε σε κάποιο φίλο που χάθηκε πρόσφατα…

Ανάμεσα στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που ακούσαμε από το Μανώλη Λιδάκη ήταν ο «Πεχλιβάνης» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και ο «Ηθοποιός» του Μάνου Χατζιδάκι (που μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό), αλλά και το «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου» του Ορφέα Περίδη από το Νίκο Παπαναστασίου, καθώς και όσα τραγούδια ερμήνευσε η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη («Αερικό», «Ακρογιαλιές δειλινά» κ.α.), η οποία συνόδευσε την ορχήστρα παίζοντας επίσης ζήλια και μπεντίρ.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο Μανώλης Λιδάκης άφησε τη ροή του προγράμματος στις επιθυμίες του κόσμου, εκτελώντας παραγγελίες που του ζητήθηκαν, όπως τα «Είχα μια αγάπη μια φορά», «Ο γλάρος» κ.α.

Οι εμφανίσεις του ερμηνευτή, λοιπόν, δεν ακυρώνονται, αντιθέτως μάλιστα συνεχίζονται με μια πολύ δυνατή συνεργασία, αυτή με το Γιάννη Κότσιρα, που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πρώτοι οι κάτοικοι της Δράμας, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου κι ύστερα οι Θεσσαλονικείς, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2014. Εμείς οι υπόλοιποι ελπίζουμε στη συνέχεια της συνεργασίας αυτής, σε μονιμότερη βάση.

Σιδερένιος Μανώλη Λιδάκη!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!