Ο Μάλαμας στη Θεσσαλονίκη (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO) «Με δυο τρεις κουβέντες» καλωσόρισε στο κατάμεστο Club του Μύλου ο Σωκράτης Μάλαμας το κοινό της Θεσσαλονίκης…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

και με τον πλέον κλασικό χαιρετισμό του «Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι», ξεσήκωσε κυριολεκτικά αλαλαγμούς ενθουσιασμού από τους «πιστούς».

Οι φίλοι του τραγουδοποιού γέμισαν και τις δύο βραδυές κάθε γωνιά του χώρου –λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση- και ταυτόχρονα αγκάλιασαν με ζεστασιά και έκδηλη αγάπη τον ήρωά τους. Κι εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε το σεβασμό, το θαυμασμό και την εκτίμησή τους με τέσσερις και «βάλε» ώρες παρουσίας στη σκηνή. Με την κιθάρα του, τις ερμηνείες και τα τραγούδια του.

Στο πλευρό του η εξαιρετική –για μια ακόμη φορά- Μαρίνα Δακανάλη και οι «πηγαίοι» μουσικοί: Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο, τραγούδι), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι), Κυριάκος Ταπάκης (μπουζούκι, λαούτο), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα).

Ο Μάλαμας πέρα από τα δικά του, κέρασε το «Θολωμένο μου μυαλό» αλλά και το «Φύσηξε ο βαρδάρης» προσφέροντας αληθινές στιγμές συγκίνησης στο ακροατήριο. Στις πιο εξωστρεφείς περιπτώσεις οι χοροί πάνω στα καθίσματα «έδωσαν» και «πήραν». Ένα πραγματικό πανηγύρι, της καρδιάς, της ψυχής και των αισθήσεων.

Φωτογραφίες: Πάνος Παπαϊωάννου
Video: Νικόλαος Κύρκος (kyrkos19)




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!