Ο Μάκης Ρουσομάνης για την παρουσίαση του βιβλίου του!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο συγγραφέας του «Σαν να είχε δει φάντασμα» ευχαριστεί, εξηγεί και εξηγείται: «Μια όαση η βραδιά στο “OASIS”.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ευχαριστώ τους 100 και πάνω φίλους, που έδωσαν το παρόν τους στην 4η παρουσίαση του βιβλίου μου. To “OASIS” στο Ζάππειο άνοιξε την φιλόξενη αγκαλιά και μας υποδέχθηκε. Ευχαριστώ για το γούρι την Μαρία και για το στυλό. Ποιητή Τάσο Σταυρακέλη, τα βιβλία σου, θα τα διαβάσω στο δρόμο της επιστροφής. Σε ευχαριστώ. Δημήτρη στην επόμενη της Αθήνας παρουσίαση θα μου πεις τραγούδι! Όλους τους φίλους ευχαριστώ που ήρθαν από τα “παλιά” και όλους από τα “νέα”. Όλοι είναι και αναγνώστες μου πλέον. Δεν λέω ονόματα γιατί θα ξεχάσω σίγουρα κάποιους. Ένα μυαλό έχω κι εγώ όπως όλοι. Ευχαριστώ τον Γιώργο Μπαμπάνη και το Χρήστο Λούφη για τα τραγούδια που μας χάρισαν. Τον φίλο μου θεατρίνο Χρήστο Λουκάκη για το βίντεο και την Ντίνα Σαρρή για την κάλυψη και τις φωτογραφίες. Μεγάλη μου τιμή για μένα η παρουσία του Κυρίου Καλανδράνη, Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Εργασίας, καθώς και το Δ.Σ. του σωματείου και το προσωπικό του ΚΕΑΤ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Γιώργο Αμυρά για τον συντονισμό και την φιλική διάθεση. Ευχαριστώ την “αδελφή μου” Αναστασία Καλλιοντζή για τα λόγια και τον λόγο της. Τον φίλο μου φιλόλογο Τάσο Κράλη για την “ανάμνηση”, με το περιοδικό “Ντέφι” και την φιλολογική προσέγγιση του κειμένου. Ήταν η αιτία ο λόγος του Τάσου και της Αναστασίας να με κάνουν να δω από άλλη ματιά το βιβλίο μου και να το λατρέψω ακόμη περισσότερο. Τον Λεονάρντο Σφοντούρη για την άψογη ανάγνωση και για το τραγούδι που μας χάρισε. Ιδανικός. Τέλος ευχαριστώ την Αρετή Κετιμέ που μας γνώρισε και μιαν άλλη της πλευρά διαβάζοντας ένα μέρος του βιβλίου και την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Ελληνίδα τραγουδίστρια που την γνωρίζω και την θαυμάζω από τα 12 μου χρόνια, όπως χαρακτηριστικά εκείνη ανάφερε. Γλυκερία τιμή μου μεγάλη. Σ’ αγαπώ πάρα πάρα... Για πάντα. Δε θα ξεχάσω ποτέ μα ΠΟΤΕ την συγκίνηση και τα λόγια του Στέλιου Φωτιάδη μιλώντας για μένα. Πραγματικά πολύ αληθινή στιγμή! Βούλα και Άρτεμις, ευχαριστώ για την φιλοξενία. Κλείνοντας μια ευχή: Γιώργο και Αλεξία ο Θεός κοντά σας».

Μάκης Ρουσομάνης

Τα παραπάνω «έγραψε» από καρδιάς ο Μάκης Ρουσομάνης με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στο Bar-Restaurant «OASIS» στο Ζάππειο, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί πως για το «Σαν να είχε δει φάντασμα» η Γλυκερία έχει γράψει: «Το μυστήριο της ζωής και του θανάτου όμορφα περιπλεγμένα στην πλοκή της ιστορίας αυτής, που μαζί με τις μεταφυσικές της προεκτάσεις σε οδηγούν στην ανάγνωση του βιβλίου αυτού χωρίς διακοπή, από την εισαγωγή, μέχρι την τελευταία τελεία του. Ευχαριστούμε κύριε Ρουσομάνη».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Ελληνική Πρωτοβουλία».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!