Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Μιρέλα Πάχου στο Θέατρο Βράχων (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Το συναυλιακό μας καλοκαίρι «εγκαινιάστηκε» με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουνίου με το πρώτο, για φέτος, ανηφόρισμα στο Θέατρο Βράχων!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Μιρέλα Πάχου και τέσσερις ακόμα εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα φρόντισαν για τη μουσική μας υπόκρουση, στη σκιά των βράχων.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θυμήθηκε την πρώτη του συνεύρεση με το Χρήστο Θηβαίο στη μικρότερη σκηνή του ίδιου χώρου το 1997. «Έκτοτε, εσείς γίνατε πολύ περισσότεροι κι εμείς γίναμε οικογένεια» είπε. Και πράγματι, ο κόσμος που κατέκλυσε από νωρίς το Θέατρο Βράχων, γεμίζοντας μέχρι και τις σκάλες & δημιουργώντας ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα με παλμό, παρακολούθησε μια πολύ όμορφη συναυλία, όπου το δέσιμο και η χημεία των δύο καλλιτεχνών ήταν εμφανή.

Μίλτος & Χρήστος παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τραγούδια – σταθμούς της προσωπικής τους δισκογραφίας, όπως την «Πηνελόπη» και το «Βροχή μου», στιγμές από την παράδοση, όπως τον «Ερωτόκριτο», τραγούδια που τους συγκινούν σαν το «Λούνα Παρκ» των Μικρούτσικου – Αλκαίου, αλλά και κάποιες επιλογές από το ιταλικό και γενικότερα το διεθνές τραγούδι, όπως το «Fragile» του Sting και το «Corsica» του Petru Guelfucci.

Μέρος στο τραγουδιστικό πρόγραμμα είχε και η Μιρέλα Πάχου, που έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την παρουσία της και τη δεξιοτεχνία της στο ακορντεόν. Τραγούδησε, μεταξύ άλλων, το «Παπάκι» του Άσιμου και φυσικά το «Μιρέλα», το πρώτο single του δίσκου της που κυκλοφορεί σύντομα από το Ogdoo Music Group (διαβάστε ΕΔΩ), παρέα με το Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος υπογράφει τους ευφάνταστους στίχους και τη μουσική του.

Καλό συναυλιακό καλοκαίρι σε όλους μας, λοιπόν, να είμαστε καλά να γινόμαστε χάλια, όπως είπε κι ο Χρήστος Θηβαίος, αλλά και ν’ ανταμώνουμε στο όνομα των αγαπημένων μας καλλιτεχνών!

DSC 0124

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!