Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία υπόθεση»

(VIDEO & PHOTOS) Οι τρεις ερμηνεύτριες πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου, εν όψει της κοινής, καλοκαιρινής τους περιοδείας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τρίτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Zonars μια πολύ όμορφη, «γκράντε» συνέντευξη τύπου, εν όψει της καλοκαιρινής περιοδείας τριών μεγάλων κυριών του ελληνικού τραγουδιού: Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία φέτος ενώνουν τις φωνές και τα ρεπερτόριά τους και ταξιδεύουν μαζί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας το τραγούδι «Γυναικεία υπόθεση».

Μας υποδέχτηκαν, λοιπόν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Zonars, όπου παραλάβαμε μια κασετίνα με το δελτίο τύπου και άλλο υλικό της περιοδείας και στη συνέχεια οι τρεις ερμηνεύτριες πήραν τις θέσεις τους στο πάνελ για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Με χιούμορ, αλλά και έκδηλη την αγάπη μεταξύ τους, εξέφρασαν τη χαρά τους, περιέγραψαν το ξεκίνημα της συνεργασίας τους που έγινε με μια συναυλία πέρσι στην Κύπρο και μας ενημέρωσαν, μεταξύ άλλων, πως εκτός από τα προσωπικά τους ρεπερτόρια, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ ενδιαφέρουσες συμπράξεις τους επί σκηνής.

Κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου, είναι το γεγονός πως ο Στέλιος Φωτιάδης, που επιμελείται καλλιτεχνικά το πρόγραμμα μαζί με το Δημήτρη Μαργιολά, έχει γράψει κι ένα νέο τραγούδι, ειδικά για την περίσταση και τις φωνές των τριών κυριών, με τίτλο -τι άλλο- «Γυναικεία υπόθεση», το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι τρεις τους θα τραγουδούν μαζί στην έναρξη κάθε συναυλίας τους. Μάλιστα, το «χεράκι» της στους στίχους έχει βάλει και η Γλυκερία (σύζυγος του Στέλιου Φωτιάδη), ενώ η μουσική ανήκει εξ ολοκλήρου σ’ εκείνον. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Η πρώτη μουσική συνάντηση των Μαρινέλλας, Ελένης Βιτάλη & Γλυκερίας θα γίνει στις 21 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.

Πρόγραμμα των συναυλιών


Αθήνα Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας > 21 Ιουνίου

Πάτρα Γήπεδο Παναχαϊκής > 3 Ιουλίου
Θεσσαλονίκη Θέατρο Γης > 12 Ιουλίου
Ηράκλειο Παγκρήτιο Στάδιο > 17 Ιουλίου
Χανιά Εθνικό Στάδιο Χανίων > 19 Ιούλιου

Αρχαία Ολυμπία Θέατρο Φλόκα > 2 Αυγούστου
Φεστιβάλ Ολύμπου Αρχαίο Θέατρο Δίον > 9 Αυγούστου
Χαλκιδική Φεστιβάλ Κασσάνδρας Αμφιθέατρο Σίβηρης > 11 Αυγούστου
Mεσσήνη Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης > 18 Αυγούστου

Πετρούπολη Θέατρο Πέτρας > 5 Σεπτεμβρίου

Προπώληση Εισιτηρίων

www.ticketservices.gr
Εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39
Τηλ. Κέντρο: 210 7234567

Ώρα Έναρξης: 9.00 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου: 15€

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!