Κέφι και χορός με Jamiroquai και Parov Stellar!

(PHOTOS) Πολύ κέφι και χορός χθες στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου μετά τη βροχή με κοσμοπλημμύρα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Για πολλούς ήταν η επιλογή ως η συναυλία του καλοκαιριού και οι Jamiroquai, αλλά και ο Parov Stellar δεν διέψευσαν τον πολύ κόσμο που ήρθε με διάθεση χορού στο Release Athens καθώς με τις πολυπρόσωπες μπάντες τους και τη χορευτική μουσική τους μετέδωσαν το κέφι τους, σε μια μέρα που έριξε πολύ βροχή έως τις 7 το απόγευμα και μετά βγήκε ο ήλιος!


Ο Jay Kay, o leader των Jamiroquai εμφανίστηκε άνετος με τη φόρμα του και το καπέλο - σήμα κατατεθέν του μπάντας του, γεμάτο με φωσφοριζέ φωτάκια, ενώ την ίδια επιλογή έκαναν με ινδιάνικα καπέλα έκαναν και πολλοί φίλοι του γκρουπ.
JAMIROQUAI 5
Οι «καουμπόηδες του διαστήματος» βγήκαν με 11 άτομα επί σκηνής ως επικεφαλής της 3ης μέρας του Release Athens 2018 γύρω στις 11.30 το βράδυ και επί δύο ώρες παρουσίασαν ένα χορταστικό οπτικο-ακουστικό χορευτικό σόου, 12 χρόνια μετά το secret gig τους στο «Ελ. Βενιζέλος» που είχα την χαρά να παρακολουθήσω και τότε.

Ένας εξαιρετικός κιθαρίστας και εξίσου καλός μπασίστας, δύο αφρομουσικοί, ένας περκασιονίστας κι ένας ντράμερ, ο κημπορντίστας και ο d.j. και τρεις καυτές έγχρωμες γυναίκες στα φωνητικά και στο χορό, ήταν ότι έπρεπε για να δώσουν ρυθμό με την μουσική των Λονδρέζων Jamiroquai που έχει βάση στο funk, θυμίζει πολλά αλλά και τίποτα γιατί έχουν ένα δικό τους ήχο και στυλ. Το σετ τους περιελάμβανε πολλές από τις επιτυχίες τους, αλλά και κομμάτια από το περσινό τους άλμπουμ «Automation».
JAMIROQUAI 3
Να σημειωθεί ότι ήταν ίσως το μόνο συγκρότημα που έπαιξε ένα χορταστικό από πλευράς ώρας πρόγραμμα χωρίς να αφήσει την σκηνή πάνω στην ώρα και να βγει για το encore.

Το δικό τους encore, μέσα στις επευφημίες του κόσμου, έγινε γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, όπου ο Jay Kay έβγαλε το μαύρο γάντι που φορούσε στο αριστερό του χέρι και το έδωσε συγκεκριμένα σε ένα τυχερό οπαδό του μέσω ενός σεκιούριτι.
JAMIROQUAI 12
Νωρίτερα στο χορευτικό κλίμα, αλλά διαφορετικού μουσικού ύφους εμφανίστηκε για πολλοστή φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό ο Αυστριακός μουσικός παραγωγός και d.j. Parov Stellar (Marcus Füreder) με την υποστήριξη 7μελούς μπάντας με πνευστά και τραγουδίστρια στο γνώριμο πια jazz, house, electro και breakbeat μουσικό ύφος του. PAVOR STELLAR 5
Μάλλον θα το μετάνιωσαν όσοι προτίμησαν να δουν την άχαρη Βραζιλία σε πρώτη εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το να κατέβουν στο Release Athens όπου όλα κύλησαν όμορφα στην Πλατεία Νερού που φόρεσε τα καλά της.

Ο κόσμος πολύς (εκτιμώ 15-20.000) και ο ήχος ήταν εξαιρετικός.

Την τρίτη μέρα του πολύ καλά οργανωμένου φεστιβάλ στο σωστό σημείο της πόλης άνοιξαν οι Stella, Sillyboy’s Ghost Relatives και οι Cigarettes After Sex.

Φωτογραφίες: Γιάννης Αλεξίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!