Καίτη Κουλλιά & Παντελής Θαλασσινός στα εγκαίνια των εκδόσεων Εν Πλω (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) «Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις προσπάθειες δημιουργίας κοιτίδων πολιτισμού, το καταλαβαίνετε κι εσείς, όσοι ήρθατε εδώ»
Καίτη Κουλλιά & Παντελής Θαλασσινός στα εγκαίνια των εκδόσεων Εν Πλω (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ) Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ανέφερε ο Παντελής Θαλασσινός, για τη συμμετοχή του στη συναυλία της Καίτης Κουλλιά, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου στο εμπορικό κέντρο Atrium, στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων Εν Πλω.

Το διήμερο των εγκαινίων πλαισιώθηκε από λογοτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων, θεατρικές παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη συναυλία της Καίτης Κουλλιά & του Παντελή Θαλασσινού που με τραγούδια από τα προσωπικά τους ρεπερτόρια και όχι μόνο συνέβαλαν στην πολύ όμορφη βραδιά, που εξελίχθηκε σε κανονικό γλέντι, με τους παραβρισκόμενους να χορεύουν και να τραγουδούν όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη παρέα.

Έπαιξαν οι: Γεωργία Μαρίνη – βιολί, Αγγέλικα Παπανικολάου – ακορντεόν, Εύα Ατματζίδου – κιθάρα, Σωκράτης Γανιάρης – κρουστά & Νίκος Βενετάκης – λαούτο, τραγούδι.

Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες κι ένα βίντεο από τη βραδιά.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!