Η «Μπαμπαλού» παρουσίασε το δίσκο της στο Τiki Bar!

(VIDEO & PHOTOS) Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παρουσίασε το νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Το μαζί είναι δρόμος», όπου για πρώτη φορά εμφανίζει ολοκληρωμένο το τραγουδοποιητικό της ταλέντο.
Η «Μπαμπαλού» παρουσίασε το δίσκο της στο Τiki Bar! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια στη δισκογραφία, η Ανδριάνα αυτή τη φορά ερμηνεύει τραγούδια βγαλμένα από μέσα της, δηλαδή τέσσερα εντελώς δικά της σε στίχους και μουσική, άρα και τελείως «στη γλώσσα της», και οκτώ τους στίχους των οποίων υπογράφει ο φίλος και συνεργάτης της στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, σε δική της μουσική!

Στην προσπάθειά της αυτή, που όπως είπε και ο Γιάννης Κότσιρας είναι μια περίεργη, αλλά συγκινητική στιγμή, καθώς εκτός από τις φωνητικές τους ικανότητες οι τραγουδιστές «καλούνται» να «ξεγυμνωθούν» περισσότερο, δεν ήταν μόνη και μάλιστα έβγαλε όλους τους συμμετέχοντες ασπροπρόσωπους.

Στο δίσκο συμμετέχουν με τις ερμηνείες τους οι Haig Yazdjian, Onirama, Τζώρτζια Κεφαλά & Γιάννης Κότσιρας, δίνοντας καθένας ένα κομμάτι του εαυτού του, και φυσικά, ήταν όλοι τους εκεί τη βραδιά της παρουσίασης, για να μιλήσουν για την Ανδριάνα, αλλά και να τραγουδήσουν μαζί της. Έτσι, μετά τα υπέροχα «Πέντε Βήματα» που ερμήνευσε μόνη της, στη σκηνή του Tiki Bar ανέβηκε η Τζώρζια Κεφαλά με το ομότιτλο «Το μαζί είναι δρόμος», για το οποίο η Ανδριάνα χαριτολογώντας είπε πως ακύρωσε κάθε σχέδιο για ακουστικό δίσκο, καθώς η Τζώρτζια ραπάρει, ο Γιάννης Κότσιρας με τον «Υπνοβάτη», ο Haig Yazdjian με το «Στον αόριστο» και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama με «Τ΄ακουστικά», ενώ η Ανδριάνα αφιέρωσε τη μπαλάντα «Μεσοπέλαγα» στη Χαρούλα Αλεξίου που παραβρέθηκε. Επί σκηνής είχε, βέβαια, προηγηθεί ο Νίκος Μωραΐτης, που μίλησε για τη φιλία του με την Ανδριάνα και τη συνεργασία του μαζί της σε σχέση με το υλικό που μας παρουσιάστηκε.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τρόπος που αναφέρθηκαν όλοι στην ίδια την Ανδριάνα, δείχνοντας την αγάπη τους, αλλά και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό της. «Η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι πάντα για μένα η δικιά μου Μπαμπαλού, το γλυκό κορίτσι» είπε ο Γιάννης Κότσιρας, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως «τη λέει μάμα», καθώς εκείνη τον φιλοξένησε στο σπίτι της όσο καιρό χρειάστηκε για να βρει εταιρεία, όταν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη.

Μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη έπαιξαν ο Δημήτρης Κλωνής στα τύμπανα, ο Δημήτρης Μπαρπαγάλας στην κιθάρα, ο Τάσος Παπαστάμου στο βιολί και ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις.

Κλείνοντας την πολύ όμορφη βραδιά, η γλυκιά «οικοδέσποινα» ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο δίσκο κι επίσης όσους παραβρέθηκαν και κατέληξε: «Αυτό ήταν, το μικρότερο live όλων των εποχών! Μακάρι να ήταν όλα τα live έτσι, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ»!

«Το Μαζί Είναι Δρόμος», λοιπόν, ο δρόμος της Ανδριάνας Μπάμπαλη, που κυκλοφορεί!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!