Η Άννα Βίσση υπό βροχή στο Βεάκειο

(VIDEO & PHOTOS) Σε ένα κατάμεστο θέατρο, η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στον Πειραιά, υπό βροχή.
Η Άννα Βίσση υπό βροχή στο Βεάκειο Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/09/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καιρός δεν ήταν με το μέρος της Άννας Βίσση στην πρώτη της συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, που έγινε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, με το κοινό στην αρένα, αλλά και στις κερκίδες να την αποθεώνει.

Η συναυλία ξεκίνησε με την Άννα Βίσση να τραγουδά a capella το «Ερωτευμενάκι», ενώ λίγο παρακάτω αφιέρωσε τα «Λόγια και σιωπές» στον Πειραιά, που την υποδέχτηκε για πρώτη φορά, κάνοντας και μια αναφορά στο Νίκο Καρβέλα, ο οποίος κατάγεται από τα Ταμπούρια. «Άλλαξε ο καιρός, έρχεται η μπόρα» αναφέρει το τραγούδι όμως, κι έτσι, παρά τις «εκκλήσεις» της Άννας Βίσση, οι πρώτες σταγόνες της βροχής δεν άργησαν να πέσουν, με το κοινό και την ίδια, αρχικά να μη δείχνουν πρόθεση να φύγουν, αλλά να αντισταθούν στον καιρό.

Δυστυχώς όμως, η βροχή είχε άλλα σχέδια κι έτσι η Άννα Βίσση πρόλαβε να τραγουδήσει μόνο για μία ώρα κάποιες τις επιτυχίες της, τόσο παλαιότερος όπως τα «Πράγματα», όσο και νεότερες όπως το «Άσε τους έρωτες». Με τον κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας από τα μηχανήματα, η συναυλία αναπόφευκτα διακόπηκε.

Η Άννα Βίσση, παρέα με τους 13 μουσικούς της, θα εμφανιστεί με το ίδιο κέφι ξανά στο Βεάκειο, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Info:


Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21:00

Γενική Είσοδος: 15€
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Public, Seven spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!