Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο - «Η γυναίκα δεν παίζεται»!

(VIDEO & PHOTOS) Με τον καιρό «σύμμαχο», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε τη συναυλία της στο Βεάκειο.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο - «Η γυναίκα δεν παίζεται»! Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/06/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν και η συναυλία της 28ης Ιουνίου μεταφέρθηκε στις 25 Ιουλίου λόγω βροχής, ο καιρός ήταν σύμμαχος στο «Παιχνίδι με το χρόνο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, στη δεύτερη, προγραμματισμένη συναυλία της, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων MandolinARTE και τη συμμετοχή του Γιώργου Καραδήμου στο τραγούδι, παρουσίασε τη μία από τις δύο παραστάσεις που «ταξιδεύει» αυτό το καλοκαίρι, «παίζοντας» με το χρόνο, με τραγούδια παλιά, όπως το εναρκτήριο «Φέρτε μου ένα μαντολίνο» του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και νεότερα, δικά της ή όχι, ενορχηστρωμένα ειδικά και γοητευτικά από το Θωμά Κοντογεώργη.

Κι αν ο χρόνος, περνώντας, έχει αποδείξει τη μεγάλη καλλιτεχνική αξία της μετοχής «Άλκηστις Πρωτοψάλτη», της έχει φερθεί και υπέροχα, καθώς η ίδια σταθερά συνεχίζει να συναρπάζει, τόσο με την παρουσία και την αύρα της, όσο και με τις επιδόσεις της. Το παρατεταμένο και δυνατό χειροκρότημα του κοινού, που όλοι γνωρίζουμε πως δεν «εκβιάζεται», αποτελεί - πιστεύω - τρανή απόδειξη. Θα το πω απλά, όπως μου ‘ρχεται: η γυναίκα δεν παίζεται!

Παρούσα στη συναυλία, μαζί με το σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη, ήταν και η Χάρις Αλεξίου, στην οποία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα τραγούδι. Τραγουδώντας, μάλιστα, το «Ζήτα μου ό,τι θες» που της έχει γράψει η Χαρούλα, η Άλκηστη της υπενθύμισε την παλιά υπόσχεσή της να της γράψει κι άλλα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από «Το χειροκρότημα», στο φινάλε της συναυλίας.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!