Γλυκερία & Τσέρτος στις Γραμμές (ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Σήμερα κάνουν πρεμιέρα, χθες ήμασταν εκεί μαζί με τη Χρύσα Σωφρονά που επιμελήθηκε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο το video και τις φωτογραφίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ουσιαστικά κοντά μας, με τη διακριτικότητα και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζουν και ο πρόεδρος του Ogdoo Music Group, διακεκριμένος επιχειρηματίας αλλά και άνθρωπος του τραγουδιού και των τεχνών κ. Νίκος Αναγνωστάκης. Η σύμπραξη των Γλυκερίας και του Μπάμπη Τσέρτου στις Γραμμές είναι ευλογία για τους φίλους του καλού τραγουδιού, για τα ευήκοα ώτα αλλά και για όσους επιθυμούν να ξεδώσουν και διασκεδάσουν με αξιώσεις.

Τραγουδιστές με Τ κεφαλαίο και οι δύο, με γόνιμη και συνεπή σπορά, με καλλιτεχνικό ήθος και τολμώ να πω και οι δύο «στα καλύτερά» τους. Στα συν η ελπιδοφόρα παρουσία του νέου και ταλαντούχου ερμηνευτή Βασίλης Προδρόμου –που και στην πρόβα αποδείχτηκε αντάξιος του «ντόρου» που γίνεται τελευταία γύρω από το όνομά του- αλλά και η υπογραφή του έμπειρου «μάστορα» Στέλιου Φωτιάδη στην καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης.

Ακόμη μια εξαιρετική μπάντα 8 «αστεράτων» μουσικών -με τη συμμετοχή του γιου της Γλυκερίας και του γιου του Τσέρτου-, ο πολύ καλός ήχος και η άνετη και καλοδομημένη αίθουσα των νέων «ανακαινισμένων» Γραμμών.

Γραμμές| Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι |Κάθε Παρασκευή-Σάββατο στις 10:30μμ και την Κυριακή μεσημέρι στις 3μμ (με φαγητό – ποτό) | Τηλ.: 210 3414350, Κιν.:6986130016

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!