Αρετή Κετιμέ στο Pinocchio (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παρουσίαση του νέου δίσκου «Πίνακας Ζωγραφικής» με την Αρετή Κετιμέ να ερμηνεύει δημιουργίες του πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Δημήτρη Στάθη, την Τετάρτη 19/12 στο Pinocchio, Iπποκράτους 56 στα Εξάρχεια.

Στην όμορφη βραδιά οι συντελεστές της έκδοσης απέδωσαν ζωντανά όλα σχεδόν τα τραγούδια του δίσκου συνοδευόμενοι από 5μελές συγκρότημα μουσικών (βιολί, ακορντεόν, κρουστά, πλήκτρα και κιθάρα που έπαιξε ο Δημήτρης Στάθης). Στην συνέχεια η Αρετή Κετιμέ τραγούδησε μια επιλογή από αγαπημένα της σύγχρονα λαϊκά άσματα και ένα θρησκευτικό εβραϊκό τραγούδι που το αφιέρωσε στον εκδότη του «Πίνακας Ζωγραφικής», τραγουδοποιό και ιδιοκτήτη της ανεξάρτητης δισκογραφικής «Καθρέφτης» Mωυσή Ασέρ.

Για τον δίσκο μίλησαν ο μουσικός και παραγωγός του CD Δημήτρης Καρράς, ο Νικήτας Βοστάνης εκ μέρους του «Καθρέφτη ήχων αληθινών» που κυκλοφόρησε το έργο και τα δύο κεντρικά πρόσωπα της όλης εργασίας η Αρετή Κετιμέ και ο Δημήτρης Στάθης.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καρράς είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Στάθη που ήθελε να δώσει τα τραγούδια του σε διάφορους τραγουδιστές και του αντιπρότεινε να κάνει μια συνολική δουλειά με έναν ερμηνευτή. Πράγματι από την επικοινωνία τους με την τραγουδίστρια προέκυψε αυτή η ολοκληρωμένη και ουσιαστική συνεργασία

Από τα συνήθη που συνήθως ακούγονται σ αυτές τις παρουσιάσεις ξεχώρισε το σχόλιο της Αρετής για τον τραγουδοποιό: "Τόσο νέος και γράφει τέτοια όμορφα τραγούδια…"

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!