Αντύπας & Μακρόπουλος στο Βοτανικό! (ΠΡΟΒΑ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS & VIDEO) Η νυχτερινή διασκέδαση στις μεγάλες πίστες, παρά τους ζόρικους καιρούς που βιώνουμε, εξακολουθεί να έχει τους δικούς της ήρωες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύο εξ’ αυτών ο βετεράνος, αλλά αειθαλής Αντύπας και ο σύγχρονος συνοδοιπόρος του Νίκος Μακρόπουλος συναντιούνται στη σκηνή του Βοτανικού (μαζί με την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τους Kings). Βρεθήκαμε στις πρόβες τους λίγο πριν την έναρξη του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου.

Ωραίοι χαρακτήρες, γεννημένοι καλλιτέχνες, διασκεδαστές αλλά και καλοί τραγουδιστές. Ο πρώτος με πολλά «πλατινένια» σουξέ στο ενεργητικό του, αρκετά από αυτά εφήμερα, αλλά και μπόλικα που άντεξαν στα χρόνια. Τραγουδάει στην πρόβα και τα δίνει όλα, θαρρείς και το μαγαζί είναι γεμάτο… Καθαρός, συναισθηματικός, με άνεση και στις «ψηλές», αλλά και στις «εκφραστικές» στιγμές του. Ο δεύτερος, επίσης φορτωμένος με σουξέ, αλλά και δυνατά τραγούδια που βαστούν και κάνουν «κατάσταση» στις «νύχτες». Γειωμένος με τη ρίζα του λαϊκού παρά τις «μοντέρνες» στράτες που ακολουθεί.

Τους εκτιμώ κι ας «διαφωνώ» με επιλογές και «γούστα» τους. Παίζουν στο παιχνίδι της μουσικής βιομηχανίας σαν καθαρόαιμα… Ο καθένας ανάλογα με τις εποχές και τα περιθώρια του. Η διάρκεια του Αντύπα λέει πολλά… Το ίδιο ισχύει και για το νεότερο Μακρόπουλο. Η αποδοχή από μέρους του κόσμου που τους ακολουθεί το ίδιο… Τα υπόλοιπα δικά σας.

Σας μεταφέρουμε «σκηνές» που κατέγραψε ο φακός της Κίκα Α. Ρόκα.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!