Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

12 έως 17 Σεπτεμβρίου 2022
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πήγα στα Παλαιά Σφαγεία, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας... και πέρασα τόσο ωραία!

Υπέροχη ατμόσφαιρα, καθαρός αέρας δίπλα στην θάλασσα και καθαροί άνθρωποι. Συνάντησα ανθρώπους – απ’ αυτούς που η κοινωνία ονομάζει «αληταράδες» - και έχω να σας πω πως είναι τα ευγενέστερα άτομα που έχω γνωρίσει. Νέοι άνθρωποι γεμάτοι καλοσύνη, χαμόγελα, χιούμορ, αγκαλιές και δίψα για ζωή.

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης (12 έως 17 Σεπτεμβρίου 2022).

Για όσο διαρκεί αυτό το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό μικρό φεστιβάλ, συγκεντρώνονται χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης για τον Παύλο Φύσσα. Και όταν λέω χρήματα, εννοώ ότι θέλει ο καθένας. Αν πιείτε μια μπύρα (1,5 ευρώ), αν αγοράσετε κάποιο βιβλίο ή μπλουζάκι – να ξέρετε ότι πάνε γι’ αυτόν τον σκοπό. Αν θέλετε να δώσετε 5, 10 ευρώ, να ξέρετε ότι πάνε γι’ αυτόν τον σκοπό.

Υπάρχουν καθημερινά μουσικές συναυλίες και μόνιμα δύο εκθέσεις. Μια με εκπληκτικές φωτογραφίες της Γιώτας Εφραιμίδου και μία ζωγραφικής με “Τα μαύρα πορτραίτα” του Δημήτρη Αστερίου.

Το Σάββατο τελειώνει με την μεγάλη συναυλία που συμμετέχουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ματούλα Ζαμάνη και πλήθος νέων παιδιών…(χιπ-χοπ, ροκ, ρεμπέτικο κτλ.)

Λεζάντες
Μάγδα Φύσσα Μουρατίδης Αστερίου
Ήταν μεγάλη μου χαρά που συναντήθηκα και έσφιξα το χέρι της κ. Μάγδας Φύσσα – της μητέρας σύμβολο- για την στάση, το ήθος και την αγωνιστικότητα της. Ο Δημήτρης Αστερίου είναι ταλεντάρα και δηλώνω fan.

Βιβλίο με τα Ματωμένα πορτραίτα
Ο Δημήτρης Αστερίου έχει μια σειρά με τα «Ματωμένα πορτραίτα» που είναι τα δολοφονημένα παιδιά. (το βιβλίο πωλείται στον χώρο). Η έκθεση που παρουσιάζει τώρα με τα «Μαύρα πορτραίτα», είναι των γονιών και των συγγενών που έχασαν τα παιδιά τους. (κάτω)
έκθεση Μαύρα Πορτραίτα
Αδελφή παύλου Φύσσα
Η αδελφή του Παύλου Φύσσα. Μου έκανε εντύπωση πως όλους όσους συνάντησα ήταν γλυκύτατοι και είχαν μια αγκαλιά για όλους.

έκθεση φωτογραφίας
Η έκθεση φωτογραφίας της Γιώτας Εφραιμίδου θα σας ενθουσιάσει

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!