Βασιλιάς Κάρολος: Πυκνώνουν οι φήμες για παραίτηση

Η είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο του κόσμο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης από την πρόσφατη εγχείρησή του, και σύμφωνα με τον Paul Burrell, πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είναι πιθανό να παραιτηθεί από τον θρόνο του, ώστε να πάρει τη θέση του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Σύμφωνα με το Hello, ο Paul, ο οποίος υπηρέτησε την Νταϊάνα από το 1987 μέχρι τον τραγικό θάνατό της το 1997, άφησε να εννοηθεί ότι ο Κάρολος, στα 75 του χρόνια, ίσως σχεδιάζει να παραιτηθεί από τη θέση του μονάρχη, μιμούμενος την βασίλισσα Μαργαρίτας της Δανίας.

Επιπλέον, υπέθεσε ότι ο Κάρολος "κερδίζει χρόνο με ένα 10ετές σχέδιο που θα οδηγήσει τελικά στην παραίτηση του".

Σε αντίθεση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία ήταν αφοσιωμένη στο να υπηρετεί ως μονάρχης για όλη της τη ζωή, ο Κάρολος μπορεί να επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο.

"Η βασίλισσα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, επειδή προέρχεται από μια διαφορετική γενιά, ολόκληρη η ζωή της διαμορφώθηκε γύρω από το να είναι μονάρχης. Αλλά ο βασιλιάς θα ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει".

Ο Paul αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της ενδεχόμενης ανόδου του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο θρόνο, σημειώνοντας ότι η χώρα θα το αγκαλιάσει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!