To Lollapalooza ανακοίνωσε το lineup για το 2023

Θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/03/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπάρχουν πολλά μεγάλα μουσικά φεστιβάλ κάθε χρόνο, αλλά όσοι έχουν πάει στο Lollapalooza λένε ότι είναι το καλύτερο. Ίσως γιατί συνδυάζει άπλα που δεν έχει πουθενά με αστικό τοπίο και φυσικά τα κορυφαία μουσικά ονόματα. Όπως και να έχει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου έχει γίνει πλέον πολύ πιο συναρπαστικό.

Το παγκοσμίου φήμης μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza ανακοίνωσε το lineup για την εκδήλωσή του στις ΗΠΑ το 2023. Το Lolla θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου στην παραδοσιακή του τοποθεσία στο Grant Park στο Σικάγο του Ιλινόις.
Red Hot Chili Peppers
Οι headliners του φεστιβάλ περιλαμβάνουν τον ράπερ Kendrick Lamar, την ποπ τραγοιδίστρια Billie Eilish, τους αγαπημένους Red Hot Chili Peppers, τη Lana Del Rey, το δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής Odesza, τους The 1975 από το Μάντσεστερ, την Κολομβιανή τραγουδοποιό Karol G και τους νοτιοκοεράτες Tomorrow x Together (TXT). Πιο κάτω στη σύνθεση, εμφανίζονται επίσης ενδιαφέροντα ονόματα όπως οι Rina Sawayama, J.I.D., Louis The Child, Sabrina Carpenter και Maggie Rogers.
Lolla23 Digital 1200X628
Μετά την ανακοίνωση, καλλιτέχνες όπως η Odesza και η Carly Rae Jepsen δεν έχασαν την ευκαιρία. "5 χρόνια από τότε που παίξαμε Lollapalooza, τα λέμε σύντομα Σικάγο!" έγραψε στο Twitter το ηλεκτρονικό δίδυμο Odesza με έδρα την Ουάσινγκτον.

Πολλά από τα προαναφερθέντα, όπως Lamar, The 1975, Sawayama, J.I.D. και Carpenter έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα άλμπουμ.
LANA DEL RAY1
Για πολλούς από αυτούς τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο “Lolla”, θα είναι επίσης μια από τις πρώτες φορές που θα ερμηνεύσουν την πρόσφατη μουσική τους σε ένα φεστιβάλ. Με το φεστιβάλ του 2022 να βοηθά στην επιστροφή στην κανονικότητα, το Lollapolooza 2023 θα δώσει και πάλι στους μουσικούς την ευκαιρία να δουν τους θαυμαστές τους σε ένα από τα μεγαλύτερους δημόσιους χώρους μουσικής στον κόσμο.

Το Lollapalooza είναι ένα ετήσιο αμερικανικό τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Grant Park στο Σικάγο. Ξεκίνησε αρχικά ως περιοδεία το 1991, αλλά αρκετά χρόνια αργότερα, το Σικάγο έγινε η μόνιμη τοποθεσία του.

Οι καθορισμένες ώρες για κάθε ημέρα του φεστιβάλ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Ωστόσο, η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει την Πέμπτη (23 Μαρτίου) στις 11 π.μ. στο http://lollapalooza.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!