Το «Let’s Dance» του David Bowie θα κυκλοφορήσει σε 7’’ κίτρινο βινύλιο!

Η μεγάλη επιτυχία των ’80s σε σούπερ συλλεκτική έκδοση μόνο 550 αντιτύπων!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μεγάλη επιτυχία του David Bowie, που κυκλοφόρησε το 1983, το «Let’s Dance» θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου 2015 σε περιορισμένη σούπερ συλλεκτική έκδοση μόνο 550 αντιτύπων, σε κίτρινο βινύλιο 7 ιντσών.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης και μία live ηχογράφηση του τραγουδιού από τη συναυλία «Serious Moonlight Tour» του David Bowie στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του συλλεκτικού βινυλίου συμπίπτει με την ημερομηνία έναρξης της έκθεσης «David Bowie Is» στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και θα είναι άμεσα διαθέσιμο στο Αυστραλέζικο Κέντρο Κινούμενης Εικόνας (ACMI).

Ας ακούσουμε την original album version του τραγουδιού:

Ο David Bowie κάνει “come back” με δυνατές επανεκδόσεις σε συλλεκτικά βινύλια:

Επιπλέον, ο David Bowie, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα συλλεκτικό δίσκο, στις 24 Ιουλίου 2015, που θα περιλαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του «Fame» όπως επίσης και το τραγούδι «Right» από τον δίσκο του «Young Americans».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο David Bowie κυκλοφόρησε και ένα μπλέ 7’’ βινύλιο, στα Γαλλικά, με το τραγούδι «Heroes» για τα εγκαίνια της έκθεσης «David Bowie Is» στη Φιλαρμονική του Παρισιού και ακόμη δύο 7’’ βινύλια για την Record Store Day επίσης σε περιορισμένες συλλεκτικές εκδόσεις.
Lets Dance David Bowie
Πηγή:  UNCUT magazine

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!