Το δώρο του Χανκς στους «σκλάβους» του Λευκού Οίκου

Με έναν μοναδικό τρόπο ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χάνκς άφησε το δικό του μήνυμα – καρφί στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσοι ενημερωνόμαστε για τα τεκταινόμενα που αφορούν την Αμερική ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ έχουμε εντοπίσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα επιθέσεις του νέου πλανητάρχη σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Αφορμή για τις επιθέσεις αυτές είναι η αίσθηση του Τράμπ ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί διακινούν ψευδείς ειδήσεις!

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης, Τομ Χανκς δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και με το δικό του στυλ στέλνει το δικό του μήνυμα στους «εργάτες της τέταρτης εξουσίας» στέλνοντάς τους μια μηχανή εσπρέσο αξίας 2.500 δολαρίων και ένα σημείωμα.

Ενθουσιασμένοι οι δημοσιογράφοι του Λευκού Οίκου ανέβασαν στο twitter φωτογραφίες της νέας μηχανής καφέ και του σημειώματος το οποίο έγραφε:

«Για το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου. Συνεχίστε τη μάχη που δίνετε για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αμερικανική διαδρομή. Ιδιαίτερα για το κομμάτι της Αλήθειας».

Το σημείωμα ήταν γραμμένο σε μια σελίδα που είχε τυπωμένη μια κάρτα του βραβευμένου με Πούλιτζερ, Μπιλ Μόλντιν με μια φωτογραφία στρατιωτών και το μήνυμα: «Φρέσκα, πνευματώδη, αμερικανικά στρατεύματα, ξαναμμένα από τη νίκη φέρνουν χιλιάδες πεινασμένους, ρακένδυτους και κουρασμένους από τη μάχη κρατούμενους».

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε:

TOM MESS

Καταγραφή




Καταγραφή00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!