To Δισκάδικο – βάρκα!!!

(PHOTOS) «Δένει» από αποβάθρα σε αποβάθρα και προσφέρει τη συλλογή του από vintage βινύλια. Λέτε, ίσως μια μέρα, να ταξιδέψει και στο Αιγαίο;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/02/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ονομάζεται «The Record Deck» και είναι δισκάδικο που στεγάζεται σε βάρκα! Η βάρκα που δραστηριοποιείται κυρίως στα νερά του Hackney στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ταξιδέψει σε Birmingham και Cosgrove, «δένει» από αποβάθρα σε αποβάθρα και προσφέρει τη συλλογή του από vintage βινύλια. Ακόμη και με τον περιορισμένο χώρο της βάρκας, έχει αρκετά αξιοπρεπές απόθεμα προσφέροντας τα πάντα, από Nirvana και Leonard Cohen μέχρι Miles Davis και Al Green.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα καταστήματα, όμως, το «The Record Deck» υπόκειται σε κακές καιρικές συνθήκες και κινδυνεύει από... φουσκοθαλασσιές!!!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διατηρεί λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter, προσφέροντας πληροφορίες για τις θέσεις και τα ωράρια του καταστήματος, καθώς και στιγμιότυπα από τα ταξίδια.

Το κατάστημα βρίσκεται σήμερα αγκυροβολημένο κοντά στην παμπ Princess of Wales, στην οδό Lea Bridge Road, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλιο. Από εκεί, θα κατευθυνθεί στο κεντρικό Λονδίνο και αργότερα στο Victoria Park για το φεστιβάλ Field Day 2015.  

Λέτε, ίσως μια μέρα, να ταξιδέψει και στο Αιγαίο;

Περισσότερες πληροφορίες: facebook | twitter

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!