Τέιλορ Σουίφτ: «Μου άρπαξε τον κώλο»

(Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Η κατάθεση της Τέιλορ Σουίφτ για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ κατηγορεί τον γνωστό DJ David Mueller, ότι προέβη σε άσεμνη χειρονομία σε βάρος της. Η Τέιλορ Σουίφτ κάνει λόγο για σεξουαλική κακοποίηση δηλώνοντας ξεκάθαρα: «Μου άρπαξε τον κώλο».

Όλα αυτά συνέβησαν σύμφωνα με την Τέιλορ Σουίφτ το 2013 στην συνάντησή τους πριν από μια συναυλία. 

Ακολούθησε η απάντηση του DJ David Mueller που μήνυσε τη Σουίφτ  το 2015 ισχυριζόμενος ότι η κατηγορία της τον οδήγησε να χάσει τη δουλειά του. Ακολούθησε νέα κατηγορία από την Σουίφτ και την Πέμπτη οι δυο «αντίπαλοι» συναντήθηκαν στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Η 27χρονη σήμερα Τέιλορ Σουίφτ, σύμφωνα με την Guardian και το ABC δε δίστασα να αναφερθεί με ξεκάθαρο τρόπο για το επίμαχο θέμα χρησιμοποιώντας δεκάδες φορές τη λέξη «ass»: «Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του. Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα. Ηταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο… Δεν νιώθω τίποτα για τον Mueller. Δεν τον ξέρω. Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν ποταπό, τρομακτικό και σοκαριστικό».

Ακόμη πρόσθεσε ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο μακριά γινόταν από τον DJ David Mueller , αλλά δεν ήθελε να χαλάσει την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη το περιστατικό, δημιουργώντας σκάνδαλο. Μάλιστα αρχικά ήταν κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί. Μάρτυρας της Σουίφτ, ο σωματοφύλακας Γκρεγκ Ντεντ, ο οποίος επιμένει ότι το είδε, γεγονός. 

Απ’ την πλευρά του ο DJ David Mueller, αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε καμία χειρονομία και ότι ακούμπησε την τραγουδίστρια στα πλευρά και όχι στα οπίσθια.Να σημειωθεί πως ο DJ David Mueller δεν ζητά αποζημίωση αλλά θέλει να «καθαρίσει» το όνομα του και να σώσει την καριέρα του.

Δείτε τη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
taylor.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!