Sinead O’Connor: Aποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της

Ο θάνατος της είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ανακοινώθηκε χθες το βράδυ η αιτία θανάτου της Sinead O’Connor (Σινέντ Ο΄ Κόνορ), έξι μήνες μετά τον θάνατο της Ιρλανδής τραγουδίστριας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια πέθανε στις 26 Ιουλίου 2023, με την αστυνομία να ενημερώνει ότι βρέθηκε "χωρίς τις αισθήσεις της" και "κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου" σε "διεύθυνση κατοικίας" στο Herne Hill του Λονδίνου.

Τότε δεν είχε ανακοινωθεί καμία αιτία θανάτου, αλλά ο ιατροδικαστής απεφάνθη τελικά το βράδυ της Τρίτης.

Πέθανε από φυσικά αίτια


Ένας εκπρόσωπος του Southwark Coroners Court δήλωσε στη MailOnline: "Επιβεβαιώνεται ότι η κα O’Connor πέθανε από φυσικά αίτια. Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έχει παύσει την εμπλοκή του στο θάνατό της".

O θάνατός της καλλιτέχνιδας προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, ενώ ήταν μόλις πριν 18 μήνες, τον Ιανουάριο του 2022 που ανακοίνωνε τον θάνατο του 17χρονου γιου της μέσω social media.

"Ο ομορφος γιός μου, ο Νέστα Αλι Σέιν Ο’ Κόνορ, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του. Τώρα βρίσκεται με το Θεό. Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ", είχε γράψει.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο κυκλοφόρησε 10 άλμπουμ, ενώ το τραγούδι της "Nothing Compares 2 U" έγινε παγκόσμιο νούμερο ένα σινγκλ το 1990 από τα Μουσικά Βραβεία Billboard.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!