Σερ: Κατηγορείται για την απαγωγή του γιου της

Τι συνέβη τη νύχτα του περσινού Νοέμβρη στη Νέα Υόρκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Σερ κρύβεται πίσω από την απαγωγή του γιου της το 2022, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, η νύφη της, Μαριάντζελα.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα για το περιστατικό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2022, όταν ο Ελάιτζα Μπλου Άλμαν, γιος της μεγάλης σταρ και η Μαριάντζελα Κινγκ γνωστής και ως Queenie από το ροκ συγκρότημα KING προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2013, ωστόσο, η σχέση τους ήρθε αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. Παρά τις δυσκολίες, η Κινγκ επεδίωξε μια επανασύνδεση, αποκαλύπτοντας ότι πέρασαν 12 ημέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Δεν πρόλαβαν όμως.

Τη νύχτα της 30ής Νοεμβρίου η Κινγκ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται το διαζύγιό τους, ότι τέσσερα άτομα μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και άρπαξαν με τη βία τον Ελάιτζα. Η ίδια ισχυρίζεται ακόμη, ότι οι απαγωγείς είχαν προσληφθεί από τη Σερ.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως τους τελευταίους έξι μήνες, ο Ελάιτζα διέμενε στο φημισμένο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Όσοι τον έβλεπαν, έκαναν λόγο για έναν άνδρα σε κακή κατάσταση και συχνά υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που ήταν ήδη γνωστό για τον 47χρονο γιο της Σερ. Εκείνη ανησύχησε και προσέλαβε έναν επιστάτη για να παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Μέχρι ώρας, δεν έχει δημοσιευτεί η απάντηση της Σερ στις κατηγορίες της νύφης της.

Ο Ελάιτζα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, αφότου κατέρρευσε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!