Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ

Τραυματίστηκε σοβαρά καθώς καθάριζε το σπίτι του από τα χιόνια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τζέρεμι Ρένερ βρίσκεται σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση» μετά από τον τραυματισμό που υπέστη, καθώς καθάριζε τα χιόνια με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ορεινό ράντσο του στη Σιέρα Νεβάδα.

Ο 51χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς και λέγεται ότι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο εκπρόσωπός του ηθοποιού σε δήλωσή του περιέγραψε τον τραυματισμό ως «ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», ωστόσο οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός.

Ο Τζέρεμι Ρένερ, δηλώνει λάτρης των μεγάλων μηχανημάτων και έχει στην κατοχή του μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη αρότρων, δημοσιεύοντας μάλιστα τακτικά φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό του από το σπίτι του κοντά στο Tahoe, στα οποία οργώνει τον δρόμο της περιοχής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο πρωταγωνιστής του The Mayor of Kingstown «λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του είναι διαρκώς μαζί του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Hawkeye και τον βλέπουμε στις ταινίες The Avengers και Captain America, έχει ένα σπίτι πάνω από τη λίμνη Tahoe στα βουνά της Sierra Nevada.



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!