Σε δημοπρασία αφίσα της ταινίας «Barbie» και σενάριο του «Love Actually» για τα παιδιά του πολέμου

Περισσότεροι από 70 διάσημοι έχουν δωρίσει σπάνια αντικείμενα στον έρανο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αφίσα της «Barbie» με την υπογραφή της Μάργκο Ρόμπι και το αρχικό σενάριο της ταινίας «Love Actually» πωλούνται σε δημοπρασία για τη μη κυβερνητική οργάνωση «War Child International», η οποία υποστηρίζει τα παιδιά που ζουν μέσα στον πόλεμο.

Περισσότεροι από 70 διάσημοι έχουν δωρίσει σπάνια αντικείμενα στον έρανο της οργάνωσης «Spring Clean», μεταξύ άλλων, ένα βιβλίο περιορισμένης έκδοσης του σεναρίου του «Saltburn» υπογεγραμμένο από το καστ, το οποίο είναι δωρεά της παγκόσμιας πρέσβειρας της «War Child», Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Κοστούμια της τηλεοπτικής σειράς «The Crown», σενάριο της ταινίας «Banshees of Inisherin» με την υπογραφή του Μάρτιν ΜακΝτόνα, κιθάρες των Εντ Σίραν και Νάιλ Ρότζερς με τις υπογραφές τους, βιβλίο και άλμπουμ από την ταινία «Maestro» με την υπογραφή του Μπράντλεϊ Κούπερ, υπογεγραμμένη αφίσα των Florence + the Machine θα πωληθούν επίσης στη δημοπρασία.

«Αυτή τη στιγμή περισσότερα παιδιά από ποτέ ζουν σε συγκρούσεις. Έχοντας συνεργαστεί με τη «War Child» για περισσότερα από 10 χρόνια, είμαι ευγνώμων που έχω δει από πρώτο χέρι τον αντίκτυπο που αλλάζει τη ζωή σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες με τους πόρους που χρειάζονται τόσο απεγνωσμένα» δήλωσε η Μάλιγκαν σε δήλωση. «Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να πετύχει η δημιουργική βιομηχανία όταν βρεθούμε μαζί και ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να επιλέξουν να βοηθήσουν τη "War Child" υποβάλλοντας προσφορές για αυτά τα σπάνια αντικείμενα που έχουν δωρηθεί με αγάπη».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Love Actually" Ρίτσαρντ Κέρτις και η σεναριογράφος Έμα Φρόιντ τόνισαν ότι δωρίζουν το αρχικό σενάριο από τα γυρίσματα για να υποστηρίξουν τον απίστευτο σκοπό. «Περιέχει τρεις άγνωστες ιστορίες, τις οποίες τελικά κόψαμε, πολλά αστεία που δεν πέτυχαν. Πολλές από τις ιστορίες λέγονται επίσης εδώ με διαφορετική σειρά, καθώς αποδεικνύεται ότι το να γράψεις μια πλοκή πολλών ιστοριών μπορεί να είναι τόσο περίπλοκο όσο το να παίζεις τρισδιάστατο σκάκι» ανέφεραν.

Η δημοπρασία «Spring Clean» της «War Child» θα διαρκέσει έως τις 16 Μαΐου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!