Scorpions, Kiss & Ozzy προσβάλλουν το κοινό

«Δεν θέλω να γίνω ένας απ’ αυτούς που παίρνουν πίσω τον λόγο τους κι αν το κάνω ποτέ, ελπίζω ο κόσμος να μου ρίξει πίσσα και πούπουλα...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι αποχαιρετιστήριες συναυλίες των super groups και γενικότερα των καλλιτεχνών, στον πλανήτη -συχνά και στην χώρα μας- προβληματίζουν για τις προθέσεις τους, αφού και τελειωμό δεν έχουν αλλά ούτε και το «αντίο» είναι τόσο οριστικό όσο αρχικά ανακοινώνεται.

Ο frontman των Twisted Sister, Dee Snider, τα έχωσε σταράτα, όταν ρωτήθηκε για την επάνοδο της ιστορικής heavy metal μπάντας του.

Ο Dee Snider δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το θεωρώ προσβολή προς το κοινό, ιδίως όταν το έχεις βάλει να πληρώσει εξτρά για εκείνα τα αποχαιρετιστήρια show, όπως τότε με τα No More Tours μπλουζάκια του Ozzy Osbourne. Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Πραγματικά τώρα; Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Kiss; Αποχαιρέτησαν τον Ace Frehley και τον Peter Criss, υποθέτω. Πιστεύω πως είναι προσβλητικό…

Οι Scorpions έλεγαν τρία χρόνια αντίο από σκηνής και μετά άλλαξαν γνώμη. Δεν θέλω να φύγουν, αλλά αν ανακοινώσεις κάτι τέτοιο και μας το πεις, τότε θα πρέπει να το κάνεις. Μείνετε για πάντα -σας αγαπάμε, Scorpions- αλλά μην κάνετε τριετή αποχαιρετιστήρια και την επομένη αλλάζετε γνώμη. Καθόλου cool, Scorpions!

Εμείς στους Twisted, όπως ακριβώς και οι Mötley Crüe, έχουμε χωνέψει ότι αυτό ήταν, τελειώσαμε. Δεν έχω καμία πρόθεση να επιστρέψω. Δεν θέλω να γίνω ένας απ’ αυτούς που παίρνουν πίσω τον λόγο τους κι αν το κάνω ποτέ, ελπίζω ο κόσμος να μου ρίξει πίσσα και πούπουλα...»

Ο Dee Snider αυτόν τον καιρό μαζί με τον Jamey Jasta των Hatebreed προετοιμάζουν ένα «πολύ επιθετικό και αληθινά metal album» που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη της χρονιάς που έρχεται.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!