Πότε θα αποσυρθούν οι Black Sabbath;

Μια νέα εκδοχή από τον Ozzy Osbourne για το τελευταίο άλμπουμ των Black Sabbath αλλά και την τελευταία τους περιοδεία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την μεγάλη σύγχυση που προηγήθηκε σχετικά με την τελευταία εμφάνιση των Black Sabbath έχει δοθεί μια νέα εκδοχή από τον Ozzy Osbourne, ο οποίος λέει ότι η μπάντα θα περιοδεύσει για τελευταία φορά το 2016, και θα κυκλοφορήσει και ένα τελευταίο άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξη τύπου για τα «Τέρατα του Ροκ Φεστιβάλ» στη Βραζιλία, όπου δήλωσε: "Το σχέδιο είναι ότι τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε την τελική περιοδεία των Black Sabbath και το άλμπουμ. Δεν σταματάω ... Η σύζυγός μου ξοδεύει όλα τα χρήματά μου, οπότε δεν μπορώ".

Τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι οι Black Sabbath θα παίξουν τελική συναυλία στο Ozzfest στην Ιαπωνία, στις 22 Νοεμβρίου. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η μπάντα δεν θα παίζει σε αυτό το show, αλλά μόνο ο Ozzy Osbourne θα παίξει ως σόλο καλλιτέχνης. Αυτό οδήγησε σε εικασίες ότι η «τελική παράσταση» που  ανακοίνωσε η Sharon Osbourne ήταν μια παρεξήγηση, και ότι απλώς σήμαινε ότι θα είναι το αποχαιρετιστήριο τους στην Ιαπωνία.

Στη νέα ανακοίνωσή του, ο Ozzy Osbourne καθιστά σαφές ότι οποιοδήποτε αποχαιρετιστήριο των Black Sabbath δεν θα ήταν υπόθεση μιας απλής νύχτας και συμπλήρωσε: "Όλοι μας ζούμε σε διαφορετικές χώρες και μερικοί θέλουν να δουλεύουν και κάποιοι δεν θέλουν πια, πιστεύω. Αλλά θέλουμε να κάνουμε μια περιοδεία μαζί. "

Θα συνεργαστούν οι Black Sabbath για τελευταία φορά το 2016;

Τα σχόλια για μέλη που δεν θέλουν να δουλέψουν πια, ίσως να αφορούν στον ντράμερ Bill Ward, ο οποίος δεν συμμετείχε στο reunion της μπάντας επικαλούμενος προβλήματα υγείας και ανάρτησε στις 17 Απριλίου, στη σελίδα του στο Facebook ένα «θυμωμένο» μήνυμα προς τον Ozzy Osbourne, αναφέροντας:  

"Ήμουν έτοιμος για την ηχογράφηση. Ήθελα να είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση για την περιοδεία και είχα ξεκινήσει την προπόνησή μου, ακριβώς όπως έκανα και στο παρελθόν. Ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω για να προετοιμαστώ για την περιοδεία και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν έτοιμος.  Δεν θα δεσμευόμουν για μία εκτεταμένη περιοδεία χωρίς να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στους fans της μπάντας. Συγνώμη που δεν σε αγαπώ κι εγώ Oz, η αγάπη μου θα παραμείνει μέσα στην καρδιά μου όπως ήταν το 2012, πριν αρχίσουν οι ιστορίες σου.  Είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον που νομίζει ότι λέει την αλήθεια με την υποβολή ψευδών ισχυρισμών, ελιτίστικα σχόλια και απλά αγενής δηλώσεις. "

Ελπίζουμε να μπορέσουν να «τα βρουν» μέχρι το 2016, αλλά προς το παρόν ας ακούσουμε τη συνέντευξη του Ozzy Osbourne στη Βραζιλία:

Πηγή: The Guardian

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!