Πέθανε ο frontman των The Fall, Mark E. Smith

Ο Mark E. Smith πέθανε εχθές σε ηλικία 60 ετών όπως μας πληροφορεί ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της μπάντας στο Twitter.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
 Η μάνατζερ των "The Fall", Pamela Vander, δήλωσε:

«Πέθανε το πρωί στο σπίτι του. Πιο αναλυτική ανακοίνωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες. Η οικογένειά του θα επιθυμούσε να σεβαστείτε το πένθος της».

O Smith αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με το αναπνευστικό του σύστημα. Η ασθένειά του ήταν η αιτία που ακυρώθηκε πέρυσι η περιοδεία των "The Fall" στις ΗΠΑ.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση του στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι κατά τη διάρκεια του τελευταίου live του συγκροτήματος στην Βρετανία.

Οι "The Fall" κατά τη διάρκεια της σχεδόν 40χρονης καριέρας τους κυκλοφόρησαν 31 albums και ο Mark E. Smith δύο ατομικές δουλειές.

Οι "The Fall" αγαπήθηκαν πολύ στη χώρα μας, έχοντας πραγματοποιήσει συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της post punk σκηνής.

Ο εκρηκτικός και ταλαντούχος Smith υπήρξε ο τραγουδιστής και βασικός συνθέτης του συγκροτήματος και ήταν αυτός που στην ουσία το κρατούσε ζωντανό.Ο Mark E. Smith ουσιαστικά ήταν οι The Fall.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!