Πέθανε ο ντράμερ των Earth, Wind And Fire, Fred White

Σε ηλικία 67 ετών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Fred White, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Earth, Wind & Fire, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών.

Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η αιτία του θανάτου του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αδερφός του και μέλος του συγκροτήματος, Verdine White, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η οικογένειά μας είναι λυπημένη σήμερα με την απώλεια ενός καταπληκτικού και ταλαντούχου μέλους της οικογένειας, του αγαπημένου μας αδελφού Φρέντερικ Γιουτζίν, Φρέντι Ουάιτ. Ενώνεται με τα αδέρφια μας Μορίς, Μόντε και Ρόναλντ στον παράδεισο και τώρα παίζει τύμπανα με τους αγγέλους.

Ο Φρεντ ήταν προστατευόμενος και «μέλος της αρχικής μορφής των Earth Wind and Fire και πήρε μαζί τους χρυσούς δίσκους σε νεαρή ηλικία. Πέρα απ’ αυτό, ήταν ο υπέροχος αδερφός που ήταν πάντα διασκεδαστικός και απολαυστικά άτακτος. Μπορούσαμε πάντα να βασιζόμαστε σε αυτόν για να κάνει μια φαινομενικά κακή κατάσταση πιο ελαφριά. Θα ζει στις καρδιές μας για πάντα. Αναπαύσου αγαπημένε Φρέντυ! Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη, τις ευλογίες και την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή. Ανέβα ψηλά αδερφέ μου, σε αγαπάμε μέχρι τα αστραφτερά αστέρια και πίσω»
, ανέφερε ο Verdine στην ανάρτησή του.



Philip Bailey: The Groove Was In The Blood

Ο Philip Bailey, μέλος του συγκροτήματος, αποχαιρέτησε τον Fred μέσα από την επίσημη σελίδα των Earth, Wind & Fire.

«Αυτή η οικογένεια - θεμέλιο της Groove. Χτίστηκε πάνω στους Maurice, Verdine και Freddy. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πούμε πολλά. Το Groove ήταν στο αίμα. Καλό παράδεισο μικρέ μου αδερφέ».



A 299677 1588749252 3941

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!