Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς σε εφημερίδα στις ΗΠΑ

Πάνω από 20 τραυματίες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Κομητεία Ανν Αρούντελ στο Μέριλαντ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αμερικανικά μέσα μετέδωσαν ότι ο δράστης συνελήφθη αφού πυροβόλησε και σκότωσε πολλούς ανθρώπους. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Φιλ Ντέιβις είπε ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο γραφείο του, λέγοντας ότι ο δράστης άρχισε να πυροβολεί την γυάλινη πόρτα του γραφείου και γάζωσε πολλούς συναδέλφους του, κάποιους εκ των οποίων είναι νεκροί. «Δεν μπορώ να πω περισσότερα και δεν θέλω να δηλώσω κανέναν νεκρό, αλλά είναι θλιβερό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να ακούς ανθρώπους να πυροβολούνται, ενώ είσαι κάτω από το γραφείο σου και μετά να ακούς τον ένοπλο να ξαναγεμίζει το όπλο του».

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. "Το κτίριο έχει ανακοινωθεί και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εντός του κτιρίου " σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter από την τοπική αστυνομία.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Αννάπολις

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!