Οι REM λένε stop στους Ρεπουμπλικάνους!

«Άντε και γαμ@θείτε αξιοθρήνητα πεινασμένα για εξουσία και προσοχή ανθρωπάκια. Mην χρησιμοποιείτε τη μουσική μας για την ηλίθια κωμωδία σας».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/09/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτά έγραψε ο ο τραγουδιστής των R.E.M, Michael Stipe στο Twitter με αφορμή τη χρήση κλασικού τραγουδιού της μπάντας από Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους.



"It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)"

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το προεδρικό χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ, χρησιμοποίησαν τη μουσική των R.E.M σε προεκλογικές τους εκδηλώσεις.

Το επίμαχο κομμάτι με το οποίο πραγματοποιούν την είσοδό τους στις ομιλίες τους, είναι το "It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)" από το άλμπουμ "Document" του 1987.

Η επίσημη ανακοίνωση των REM

Σε πιο χαμηλούς αλλά εξίσου απαγορευτικούς τόνους, η επίσημη απαγόρευση-ανακοίνωση από μέρους του συγκροτήματος: «Παρόλο που δεν εγκρίνουμε τη χρήση της μουσικής μας σε πολιτικές εκδηλώσεις και ζητούμε από τους υποψήφιους να σταματήσουν να το κάνουν, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στο κοινό μας να μην επιτρέπουν να αποσπάται η προσοχή τους από σημαντικά θέματα και προβλήματα».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!