Οι Oasis δεσμεύτηκαν να επιστρέψουν με έναν απίστευτο «όρο»

Μένει να το δούμε, αν θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το Champions League, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επανένωση του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος Oasis.

Οι αδελφοί Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ, δημιουργοί του συγκροτήματος, που δεν έχουν κρύψει την λατρεία τους για τη «Σίτι», έχουν αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Τα δύο αδέλφια ενθουσιάστηκαν από την εντυπωσιακή νίκη της αγαπημένης τους ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά και τώρα που πλησιάζει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη, έχουν υποσχεθεί να επανενώσουν τους Oasis, αν η Σίτι εξασφαλίσει τον πρώτο τίτλο της στο Champions League.

Μάλιστα, ο Λίαμ απάντησε θετικά και στο Twitter, σε σχετικό ερώτημα πριν μερικές ημέρες.

Οι αδελφοί Γκάλαχερ γνωρίζουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Oasis και των οπαδών της ομάδασ. Οι οπαδοί του συλλόγου έχουν αγκαλιάσει τα τραγούδια των Oasis ως ύμνους του συλλόγου, τραγουδώντας τα συχνά με πάθος στο στάδιο Etihad κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων. Τραγούδια όπως το "Wonderwall" και το "Don't Look Back in Anger" έχουν ενσωματωθεί στην κουλτούρα των οπαδών.

Αν η Σίτι θριαμβεύσει στον τελικό του Champions League στις 10 Ιουνίου και εκπληρώσει τα όνειρα των οπαδών της, οι Oasis μπορεί να επιστρέψουν και πάλι για να ερμηνεύσουν ζωντανά αυτά τα αγαπημένα τραγούδια.

Μένει να δούμε, αν θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!