Oι Deep Purple «πλακώνονται» για την ένταξή τους στο Hall Of Fame

Παλιά μέλη που δεν μιλάνε μεταξύ τους και μια απρόσμενη απόφαση που αποκλείει ορισμένους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/12/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Deep Purple όπως ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν, έγιναν επιτέλους μέλη του Rock And Roll Hall Of Fame.

Όμως σύμφωνα με την απόφαση του ιδρύματος, μέλη γίνονται εκείνοι που συμμετείχαν στα τρία πρώτα σχήματα της μπάντας ενώ μένουν εκτός ο Steve Morse που είναι στη μπάντα από το 1994 και ο Don Airey που αντικατέστησε τον αλησμόνητο Jon Lord το 2001.

Ο Ian Gillan δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αστεία η απόφαση του Hall Of Fame. Αφήνοντας τις ανοησίες του παρελθόντος στην άκρη, η ένταξη δεν έχει να κάνει με εμάς. Είναι αυθαίρετες επιλογές από παλιά μέλη, οι οποίες απέκλεισαν τους Steve Morse και Don Airey που ζουν και αναπνέουν στη μπάντα εδώ και χρόνια»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ian Paice: «Είναι κανονικά μέλη. Μετέχουν σε όλες τις αποφάσεις μας. Αυτή η σύνθεση είναι πλέον η μακροβιότερη και περνάμε τέλεια… Όσον αφορά τις σχέσεις με τα παλιά μέλη… καλύτερα να μας βραβεύσουν ξεχωριστά, γιατί κάποιοι μπορεί και να πλακωθούν ... Αστειεύομαι. Όλοι ξέρουν πως μερικοί δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ελπίζω όλοι να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη. Δεν έχω δει τον Coverdale για πολύ καιρό, σε αντίθεση με τον Glenn ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ritchie. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένος με όσα κάνει. Ό,τι συνέβη είναι απλά στο παρελθόν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!