Οι BTS και σε γραμματόσημα

Θα κυκλοφορήσουν στη Νότια Κορέα με αφορμή την 10η επέτειό τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι αρχές της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν ότι τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσουν γραμματόσημα ειδικής έκδοσης με τα πιο διάσημα ποπ είδωλα της χώρας, τους BTS.

Η Korea Post, ο φορέας Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της χώρας, θα εκδώσει τα αναμνηστικά γραμματόσημα στις 13 Ιουνίου, την ημέρα που οι BTS γιορτάζουν την 10η επέτειο του ντεμπούτου τους στην Κ-pop σκηνή.

Τα γραμματόσημα θα εκδοθούν σε 10 διαφορετικά σχέδια που συνδέεονται με επιτυχημένα σινγκλ των BTS, όπως Dynamite, Butter και Proof και θα κυκλοφορήσουν σε 1.500.000 εκατομμύρια αντίτυπα. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει σε 250.000 αντίτυπα αναμνηστική συλλογή γραμματοσήμων με διάφορα πορτρέτα του συγκροτήματος.

Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία μουσικός ή μουσικό συγκρότημα τιμάται από την Υπηρεσία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με γραμματόσημα. Οι θαυμαστές των BTS σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να αγοράζουν τα γραμματόσημα από την 1η Ιουνίου σε έναν αποκλειστικό ιστότοπο.

«Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να εκδίδεις γραμματόσημα με τους BTS, καθώς το συγκρότημα ήταν στην πρώτη γραμμή της προώθησης της κορεατικής ποπ μουσικής σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Νότιας Κορέας, Σον Σινχ χιον.

Από την πρώτη τους εμφάνιση τον Ιούνιο του 2013, οι BTS έχουν γίνει το πιο δημοφιλές ανδρικό συγκρότημα στον κόσμο.

Το 2021, οι BTS έγραψαν ιστορία, ως το πρώτο συγκρότημα που εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy και κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Καλλιτέχνης της Χρονιάς στα στην τελετή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων την ίδια χρονιά.

Τον περασμένο Ιούνιο, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι σταματά τις εμφανίσεις του και ότι τα μέλη θα ακολουθήσουν σόλο πρότζεκτ το διάστημα προτού αρχίουν να υπηρετούν στο στρατό.

Τον Μάρτιο, το τραγούδι Like Crazy, από το πρώτο σόλο άλμπουμ του Jimin έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του chart Billboard Hot 100.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!