O Springsteen συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κατέβηκε από το Youtube η πρόσφατη διαφήμιση της Jeep όπου συμμετείχε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκπρόσωπος τύπου του National Parks Service επιβεβαίωσε στη New York Post την είδηση πως o Bruce Springsteen είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στις 14 Νοεμβρίου στο Gateway National Recreation Area του Sandy Hook, στο New Jersey.

Ο εκπρόσωπος τύπου τόνισε πως ο μουσικός ήταν συνεργάσιμος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν απρόσεκτη οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε περιοχή που ήταν «κλειστή» λόγω του lockdown.

Ο Springsteen αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο μες τις επόμενες εβδομάδες.

Την ίδια ώρα η Jeep απέσυρε από το Youtube την πρόσφατη διαφήμιση, η οποία έκανε πρεμιέρα στο πλαίσιο του Super Bowl, με πρωταγωνιστή το «Αφεντικό»

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τηλεοπτική διαφήμιση είναι πρώτη του Springsteen στην πολύχρονη πορεία του, και ο επικεφαλής του τμήματος marketing της Jeep, Olivier Francois, προσπαθούσε να τον πείσει για περισσότερο από μια δεκαετία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στο Rolling Stone, δήλωσε σχετικά:

«Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες ενός ζητήματος για το οποίο μόλις πληροφορηθήκαμε και το οποίο δεν έχουμε ακόμη επεξεργαστεί εις βάθος. Θα ήταν όμως σωστό να κατεβάσουμε τη διαφήμιση μέχρι να εδραιωθούν αδιάσειστα στοιχεία. Είναι ένα μήνυμα στην κοινότητα, καθώς και ένα μήνυμα ενότητας, πιο επίκαιρο από ποτέ. Όπως είναι και το μήνυμα του ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδυάζεται η κατανάλωση αλκοόλ με οδήγηση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!