Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ σκότωσε τη Νάταλι Γουντ

37 χρόνια μετά επιβεβαιώνονται οι βάσιμες υποψίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη γέννηση της Νάταλι Γουντ. Όμως η ηθοποιός έφυγε νεότατη στα καλύτερα της και όπως υπογραμμίζουν νέες μαρτυρίες δολοφονημένη από το σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ

Ο καπετάνιος, Ντένις Ντάβερν το επιβεβαιώνει. Ήταν ένας από τους 4 επιβαίνοντες στο σκάφος Splendour στις 28 Νοεμβρίου 1981. Μαζί τους ήταν στο σκάφος και ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γουόκεν.

Ήταν το Σαββατοκύριακο, και όπως θυμάται ο καπετάνιος, το ζευγάρι είχε ατελείωτους καυγάδες, με αποτέλεσμα η Νάταλι Γουντ να ζητήσει να της καλέσουν αεροταξί για να φύγει. Μάλιστα ο Βάγκνερ είχε καυγαδίσει με τον Γουόκεν, γιατί του είχε κάνει παρατήρηση για τη συμπεριφορά του στη σύζυγό του.

Το βράδυ της εξαφάνισης της είχε καυγαδίσει πολύ άσχημα με τον σύζυγό της και έτρεξε κλαίγοντας στο δωμάτιό της, κάτι που έκανε και ο Γουόκεν που κλείστηκε στην καμπίνα του. Ο Βάγκνερ έμεινε με τον καπετάνιο και άρχισε να πίνει.

Σύμφωνα με την κατάθεση του καπετάνιου, ο Βάγκνερ πήγε να ελέγξει τι έκανε η γυναίκα του και καυγάδισαν ξανά. Εκείνος πήγε να δει τι συμβαίνει και ο Βάγκνερ του ζήτησε να φύγει. Ο καπετάνιος δήλωσε απερίφραστα ότι ο Βάγκνερ σκότωσε την Γουντ και την πέταξε στην θάλασσα, περιγράφοντας πως όταν πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους τον βρήκε στα σκαλοπάτια, με το βοηθητικό βαρκάκι να λείπει και τη Γουντ άφαντη! Τότε, όπως λέει άρχισε τις έρευνες: «Έβαλα μπροστά τις μηχανές για να αρχίσω να ψάχνω. Τότε μου είπε: «Όχι, όχι, μην το κάνουμε αυτό. Να μείνουμε εδώ. Έλα να πιούμε άλλο ένα μπουκάλι κρασί».

Ο καπετάνιος δηλώνει πως όταν βρέθηκε το πτώμα της στα ανοιχτά του νησιού Santa Catalina στην Καλιφόρνια, πήγε να την αναγνωρίσει εκείνος και όχι ο σύζυγός της. Το πτώμα βρέθηκε το επόμενο πρωί κοντά στο βαρκάκι, μισό μίλι από το σκάφος. Μάλιστα, κατέθεσε ότι έγινε προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα.

Η αστυνομία άνοιξε ξανά την υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ τον Φεβρουάριο του 2018, με ύποπτο τον Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει άρνηση για να καταθέσει στις Αρχές.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!