O κιθαρίστας των Judas Priest υπέστη ρήξη ανευρύσματος αορτής πάνω στη σκηνή

(VIDEO) Κατά τη διάρκεια του «Louder Than Life Festival» την ώρα που έπαιζε το «Painkiller»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο κιθαρίστας των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην καρδία στην οποία υποβλήθηκε

Ο 41χρονος μουσικός δήλωσε ότι υπέστη ρήξη ανευρύσματος αορτής επί σκηνής κατά τη διάρκεια του «Louder Than Life Festival».

Ο Ρίτσι Φόλκνερ. που εντάχθηκε στην μπάντα το 2011, σε δηλώσεις του στο Rolling Stone αναφέρει:

«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα. Μπορούμε να τρελάνουμε τους εαυτούς μας με αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι ακόμη ζωντανός, ευτυχώς. Όταν βλέπω τη συναυλία η αλήθεια είναι ότι- γνωρίζοντας αυτό που ξέρω τώρα- βλέπω έναν άνθρωπο που πεθαίνει… Δεν έχω καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου».

Ο κιθαρίστας σημείωσε ότι την ώρα που έπαιζε το Painkiller που έκλεινε την εμφάνιση της μπάντας η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του. Η επίσημη διάγνωση ήταν ρήξη ανευρύσματος της θωρακικής αόρτης και όπως του είπε ο γιατρός του όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

Judas Priest, oι οποίοι δημιουργήθηκε το 1969, ανέβαλαν την υπόλοιπη περιοδεία τους στις ΗΠΑ. Η σύντροφός του Φόλκνερ, Μαράια Λιντς, σε ανάρτηση της στο Instagram αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του συζυγού της είναι σταθερή και ο ίδιος ξεκουράζεται. «Αν τον γνωρίζετε, ξέρετε πόσο σκληρός και δυνατός είναι. Τόσο σκληρός που ολοκλήρωσε την παράσταση. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν. Θα είχαμε χαθεί χωρίς αυτόν»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!