Ο Kanye West θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Εσείς θα τον ψηφίζατε;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/09/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία από τις δηλώσεις που έκαναν… πάταγο στα “MTV Video Music Awards 2015”!

Η φετινή τελετή απονομής των “MTV Video Music Awards” έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Σε προηγούμενο άρθρο μας δημοσιεύσαμε τους νικητές των φετινών βραβείων, αλλά και τα «παρελκόμενα» της τελετής ήταν εξίσου εντυπωσιακά!

Κορυφαία όλων, η δήλωση του Kanye West ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για… πλανητάρχης το 2020!

Πράγματι, κατά την 10λεπτη ομιλία του, όταν ανέβηκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες για να βραβευτεί, ο Kanye West (μετά από χρήση ουσιών) αρχικά επισήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει σε τι αποσκοπούν οι τελετές απονομής βραβείων (!) και ολοκλήρωσε ανακοινώνοντας στο κοινό την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Η.Π.Α. το 2020 (!!!).

Η καριέρα και η πολιτική προοπτική του Kanye West:


Ο 38χρονος ράπερ προφανώς θεωρεί ότι τα έχει κάνει όλα στη ζωή του, εκτός από την… Προεδρία των Η.Π.Α!

Γεγονός είναι ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι πολύ δημοφιλής, όπως επίσης και η σύζυγός του Kim Kardashian και απασχολούν τον διεθνή τύπο πολύ περισσότερο από το ζεύγος Obama. Ίσως αυτό να ενισχύει και τις πιθανότητες που δίνει στον εαυτό του να εκλεγεί…

Πάντως, η δήλωσή του έχει προκαλέσει χιλιάδες τρολαρίσματα στα social media, στα οποία – μεταξύ άλλων – υπάρχουν γκάλοπ με τίτλο «εσείς θα τον ψηφίζατε;» και προτάσεις προς τον Kanye West για άλλη… δουλειά αν αποτύχει στις Προεδρικές εκλογές!

Από την πλευρά μας, επειδή θεωρούμε εντελώς απίθανο να εκλεγεί ο Kanye West Πρόεδρος των Η.Π.Α, θα θέλαμε να του προτείνουμε να έρθει στην Ελλάδα, όπου σίγουρα θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να εκλεγεί Υπουργός…

Απολαύστε ένα από τα πολλά video που έχουν αναρτηθεί στο youtube σχετικά με αυτή την (απίστευτη) δήλωση

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!